– Nissen tar gjerne i mot ønskelister fra barna

Annonse: Det er klart for de siste dagene med sluttinnspurt for julegavehandel. Men midt oppe i julegaveinnspurten er det viktig å unne seg en liten pust i bakken og nyte litt julestemning også. På Tista senter er det julestemning for både store og små med nisser, julestol og flott julepynt. De siste dagene før jul kan barna vinne gavekort hvis de leverer ønskeliste.

Vi er inne i den siste uka før julaften og det bugner av gode tilbud i butikkene. Tista senter har gått gjennom en omfattende oppgradering de siste årene og er nå utvilsomt byens største handlegate med over 40 butikker og spisesteder.
– Nå er vi inne i den mest travle tiden i hele året. De fleste av oss kjenner stresset komme, men vi skal hjelpe deg så godt vi kan, sier senterleder Britt Brattli. Hun har lagt stor vekt på at haldenserne skal trives på senteret med hyggelige førjulsaktiviteter og delikat julepynt. Det er ingen tvil om at den store julestolen i midten av senteret har skapt mye oppmerksomhet.
– Den stolen er helt spesiell og vi syns det er veldig gøy at det er så mange som benytter sjansen til å ta bilde av seg selv i den. Kanskje den kommer til å pryde noen julekort i Halden i år, undrer Britt.

Nissen har vært innom Tista senter flere ganger i løpet av desember. De neste dagene kan barna møte nissen mellom kl. 17 og 19. På lille julaften tar han en tur innom senteret mellom kl. 15 og 17.
– Alle barn kan levere ønskeliste til nissen. Vi trekker 10 heldige barn som får et sentergavekort på 400 kroner, sier Britt.
Fristen for å levere ønskeliste er 22.desember.

Mer informasjon om Tista senter finner du her. De har også en egen app med informasjon om åpningstider og kampanjer.

Artikkelen er annonsørinnhold fra Tista senter. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer