Ni tips til helgen

Denne helgen byr Halden på konserter og aktiviteter for både store og små. Vi håper dere finner noe som frister! 

Tenorer i festningen
Fredag kveld inviterer Tenorane og Steffen Horn til konsert på Den Gamle Kommandant. Forestillingen har tidligere fått svært gode kritikker. Publikum kan glede seg til stemningsfulle sanger, kraftfulle arier og svingende rytmer.

Utstilling på Rød 
Forrige helg åpnet kunstnerkollektivet på Spinneriet utstilling på Rød. Den fortsetter både lørdag og søndag denne helgen.

Boklansering
Lørdag lanseres Haldens første quiz-bok hos bokhandler Køhn Libris.

Billettslipp
I desember er det konsert med Unge Folk i Halden. På lørdag slippes billettene på Bryggerhuset!Quiz og konsert på Bryggerhuset 
Fredag kan du få trimmet topplokket med quiz på Bryggerhuset. Quizmaster er David Aleksandersen. Lørdag får de besøk av det britiske bandet Casa Murilo.

Jubileum på Rockehuset
Rockehuset feirer 20 år, og inviterer til konsert lørdag kveld. På scenen står Huma Luma, Dr.Joe & The Fusion Clinic, Göttemia og Fork.

HalloVenn
HalloVenn er et alternativt Halloweenparty for barn. Alle oppfordres til å ha vennlige og søte kostymer.

Konsert på Brygga kultursal
Fredag og lørdag er det konsert i Brygga Kultursal der blant annet Henning Kvitnes, Ole Evenrud, Omar Østli og Håkon Ohlgren står på scena. Begge helgens forestillinger er utsolgt.

20151027225755637525-42

Ertemarka rundt
Søndag arrangerer Tistedal Friluftslag tippetrim for hele familien. Det er en løype som følger veien og passer for alle med barnevogn og en løype som følger den blå løypa.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer