Ni tips til helgen

Nå har vi entret mars måned, og her kan du lese om hva som skjer i Halden den aller første marshelgen 2019:

Fredag

På fredag skal det lages øl på Mikrobryggeriet. Fra klokka 10 finner du Tommy og bryggerne i bryggekjellern på Høna, og de holder det gående helt frem til klokka åtte i kveld. «Vil du lære deg å brygge eller er bare drikke litt øl i maltlukt. – Kom en tur ned i kjelleren da vel» oppfordrer Tommy & Co.

Oppe i gågata blir det musikalsk underholdning ved Duoen Real på Dickens fra klokka ni og utover. Ann Lisbeth og Reidar har planer om å covre alt fra Lady Gaga til Creedence.

En snau time senere går den amerikanske sangeren Bill Kirchen på scenen på Bryggerhuset med bandet sitt. Bill Kirchen er kjent som en av de fremste americana-pionerene, og regnes som en av Twangcore-bevegelsens fedre. Bill & Co spiller rockabillyrock på Bryggerhuset fra klokka ti til vel over midnatt.

Bill Kirchen. Rockabillykongen fra Connecticut.

Lørdag

Lørdag kveld er det nok en gang ølen som står i sentrum på Mikrobryggeriet, da arrangerer Tommy Ølsmakingskveld i den koselige kjellern sin. Ølsmakingen starter klokka 18 og det skal smakes og drikkes og prekes om øl frem til ni.

Klokka sju går Cajsastina Åkerström og Jack Vreeswijk på scenen i Brygga kultursal med konserten Du och jag farsan. Cajsastina og Jack skal synge skatter fra sine legendariske fedres visekataloger, så det ligger an til en mimrekveld av dimensjoner.

På Feelgood dukker to punkband fra Fredrikstad opp på scenen lørdag kveld; Carpool Lane og Vendela Quick. «Om du liker dårlige vitser som gjennomføres etter beste evne, riff som slår i murpussen, bass som gjør at hjertet hopper over et slag, og perkusjon som et skolekorps på avrusning: da er dette noe du bør (les:må) få med deg»sier gutta i Carpool Lane. Konserten starter klokka ni.

Søndag

På søndag kan du ta med deg barna og gå på gratis teater på Black Box. Dit har Cecilie Jørstad tenkt seg med forestillingen Skogen i hjartet. Reservér billetter på forhånd, så er du sikret plass! Forestillingen starter klokka ett.

Når du går fra teateret kan du eventuelt rusle over til sydsiden og ta med barna på Familiequiz på Bryggerhuset. Quizen starter klokka tre!

Nede på Brygga kultursal åpnes dørene for forestillingen Korpsglimt fra Tistedalsmusikken klokka 16. Her vil du kunne se og høre både aspiranter og veteraner, men jammen skal Halden danseskoles flinke Show team også danse litt! Knut Henriksen er musikalsk leder og konferansier!

God gjørehelg!

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer