Ni tips til helgen

Selv om høsten definitivt har ankommet er det ikke færre arrangementer i kalenderen enn hva en god norsk gjennomsnittlig sommerby kan by på. Halden har rett og slett et helt unikt og fantastisk kulturliv, vi håper dere blir inspirert til å benytte dere av det! 

Jonas Fjeld på Brygga
Fredag kveld spiller Jonas Fjeld på Brygga Kultursal. Han har vært artist i 40 år, og har en stor skattekiste med låter. Det er få plasser igjen, så hvis du vil få med deg dette bør du bestille billetter nå.

The Peacocks på Grand
Haldenbandet The Peacocks spiller på Grand Bar fredag kveld. De lover låter fra blant annet Johnny Cash, Rockabilly, Ramones og Townes Van Zandt.

Utstilling på Rød
Lørdag inviterer Galleri Lille Martine til åpning av utstilling på Galleri Rød Herregård. Kunstneren er Glenn M. Skibsted. Utstillingen varer frem til 18.oktober.

Konserter på Siste Reis
Denne helgen er det to konserter på siste reis. Lørdag kveld spiller The Same Name og søndag kveld er det Warp Riders.

Jonas Alaska på Herregårdskafeen
Lørdag kveld blir det konsert med Jonas Alaska på idylliske Herregårdskafeen.

AVLYST: Günther Nilsen Band
Günther Nilsen Band gjester Bryggerhuset lørdag kveld. De spiller en godt variert, rocka musikkform og består av erfarne musikere med røtter i 70-talls rock.

The mighty stef + Ay Caramba på Feelgood
Lørdag kveld spiller Dublin-bandet The Mighty Stef på Feelgood. De har ikke mye musikalsk til felles med sine irsk-amerikanske brødre, men bandet har hatt stor suksess med sin veldreide garagepop og Stefs imponerende vokalprestasjoner.
Halden-bandet Ay Caramba er support.

Søndag på museet

Legg søndagsturen til Fredriksten festning og museet. Der kan du ta turen innom utstillingen som er satt opp i anledning at Halden i år feirer 350-års jubileum.

Konsert på Frivilligsentralen
Søndag kveld inviterer Frivilligsentralen til konsert med Vertavo-kvartetten med Frode Haltli. En hyggelig avslutning på helgen!

Kommentarer

kommentarer