New Noise med pop up-butikk

Lørdag 12. og lørdag 19. desember åpner New Noise dørene for pop up-sjappe med plater og merch i Repslagergata 19.

I juni 2019 vekket en gjeng lokale musikkentusiaster det legendariske plateselskapet New Noise til live etter nær førti års dvale. I halvannet år har det nå rulla ut lokale singelskatter fra labelet, målet er fire lokale singelslipp årlig i tillegg til en og annen LP. I november valgte eksempelvis Onkel Tuka å gi ut sin skive Lykke til med meg på New Noise. Det samme gjorde Iain Matthews og The Salmon Smokers, da de slapp albumet Fake Tan i september:

Salmon Smokers og Iain Matthews ute med plate

New Noise har naturligvis åpna nettbutikk, men siden plateselskapet har ordna seg et lite kontor i sentrum blir det nå også muligheter for tidvis fysisk utsalg. Dermed blir det New Noise pop up-sjappe i Repslagergata 19 to lørdager i desember. Førstkommende lørdag er det slipp for New Noise #13; Mandalai Lamas singel; Strange Medicine. Les mer om den her.

– Vår ambisjon er først og fremst å selge New Noise-plater, forteller Tom Skjeklesæther, men vi vil selge annen Halden-relatert musikk også. Som for eksempel plata Salmon Smokers spilte inn med Åse Kleveland i vinter. Den nye Kjellström-plata kommer vi også til å ha i butikken på lørdag.

Omar Østli, Onkel Tuka, John Kjellström. Vi nevner i fleng.

Her kan du lese mer om John Kjellström-plata, som ble sluppet forrige uke.

I tillegg til New Noise-singler og diverse annen lokalt produsert musikk er det også T-skjorter å få kjøpt i sjappa. Og klistremerker.

Omar Østli har en finger med i spillet på mye av det musikalske som skjer i denne byen. Nå kan du kjøpe klistremerker av Omar og bli med på den store «Omar is Everywhere»-aksjonen. Førstemann som setter Omar på Eiffeltårnet får en premie!

I anledning New Noises andre pop up-event lørdag 19. desember vil Onkel Tuka dukke opp for å spille en låt eller tre utenfor New Noise-sjappa i  Repslagergata. Da vil man selvfølgelig få kjøpt Sinnabrus også. Man reiser jo ikke fra Grünerløkka Brygghus til Halden uten drikkbare produkter i bagasjen.

Onkel Tuka kommer til Halden for å spille og selge sinnabrus utenfor New Noise-sjappa lørdag 19. desember. Foto: privat.

Før året er omme vil det slippes ytterlige to New Noise-singler: En Squareheads-singel, og en Tor Brynildsen-singel. Førstnevnte blir mest sannsynligvis i salg på pop up lørdag 19. desember, hvis alt går som det skal. Noen tekniske problemer på vinyltrykkeriet i Sverige har medført diverse forsinkelser i New Noise-maskineriet.

– Hvis vi rekker å få den hit til Halden i tide så skyter vi opp Tor Brynildsens singel klokka tolv på nyttårsaften, forteller Tom.

Se opp altså, på nyttårsaften, for New Noise #15.

Pop up-butikken i Repslagergata 19 er altså åpen lørdag 12. og lørdag 19. desember mellom 12 og 16.

Her finner du New Noise på Facebook.

Og her finner du nettsiden.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer