Nattens Dronning kommer til Bryggerhuset

Annonsørinnhold: Torsdag 13.oktober er det klart for høstens første Opera på Bryggerhuset. Da kan publikum få stifte nærmere bekjentskap med hun som skal spille Nattens Dronning i Tryllefløyten neste år på Fredriksten festning.

Opera på Bryggerhuset har etablert seg som en hyggelig tradisjon der haldenserne får oppleve operasolister av høy klasse. Nå har Opera Østfold videreutviklet konseptet med flere solister enn tidligere. Gjennom flere av operakveldene på Bryggerhuset vil publikum få muligheten til å bli kjent med flere av solistene i Tryllefløyten.

– Publikum kan forvente seg enda mer denne sesongen med flere solister og lengre konserter, forteller Pål Scott Hagen i Opera Østfold. 

Først ut er Caroline Wettergren og Ivi Karnezi.

Caroline regnes som en av Norges mest fremadstormende sopraner. For tre år siden fullførte hun sin masterutdannelse ved Operahøgskolen i Oslo og har siden den gang gjort flere roller som blant annet Adelaide i Lulu, Solveig i Peer Gynt og Frasquita i Carmen. I juni 2017 er hun klar for å være Nattens Dronning når Tryllefløyten skal spilles på Fredriksten festning.

Gresk-norske Ivi tok sin musikalske utdannelse ved Norges Musikkhøgskole og på Hochschule für Musiki Berlin.  Hun har hatt flere store oppdrag internasjonalt og vært tilknyttet Opéra de Lyon sitt Operastudio.

Sammen gleder de seg til å underholde, overraske og begeistre haldenserne med operaperler denne torsdagskvelden i oktober.

Konserten er 13.oktober kl. 20.30.
Billetter kan kjøpes på Bryggerhuset.

Artikkelen er en annonse fra Opera Østfold. 

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer