Nå selges de siste bøkene

I oktober 2015 lanserte Fredrikshald bokforlag spenningsromanen ”Den hvite dame” av Tom Thowsen. Nå er det bare noen dager til premieren på familiemusikalen med samme navn går av stabelen på Fredriksten festning.

Boken ble lansert med brask og bram i fjor høst, og det var tydelig at dette var en bok haldenserne har ventet på.
– Førsteopplaget ble utsolgt allerede i november, så da måtte vi trykke opp et nytt opplag, forteller Roger Prang i Fredrikshald bokforlag.

Tom Thowsen, forfatteren av boken, har alltid vært fasinert av historie og det falt naturlig for han å skrive om ”Den hvite dame”.
– Løytnanten skal ha forsvunnet sporløst en mørk natt. Forbindelsen mellom Den hvite dame og løytnanten er uklar og gir grunnlag for spekulasjoner. Jeg har mange ganger fabulert om hva som skjedde den skjebnesvangre kvelden og hvordan sagnet oppsto, sa Thowsen til kandusi.no i oktober i fjor.

– Vi selger nå ut resten av sisteopplaget til kampanjepris. Interessen for Halden-bøker er stor, og mange kjøper alt som utgis. Lokale spenningsromaner er sjelden vare, og det går mange år mellom hver utgivelse av slike, avslutter Prang.

Boken kan fås kjøpt hos Køhn Libris og Notabene Tista Senter.

den hvite dame lavt

Artikkelen er betalt av Fredrikshald Bokforlag.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer