Musikkpub hos Kommandanten

Den Gamle Kommandant inviterer til musikkpub annenhver fredag utover våren. Hege Brynildsen er første artist ut, i morgen kveld kommer hun til kommandanten med sin fengende og melodiøse countrypop.

Vårens musikkpub-program er klart. Annenhver helg skal lokale artister underholde Kommandantens gjester med live-musikk.

-Det var på tide å tenke ut nye konsepter for Kommandanten, forteller Dag Brandth, og nå som vi har bestemt oss for å kun ha åpent i helgene hadde vi veldig lyst til å gjøre noe mer ut av fredagene. Så nå fyrer vi løs med Hege Brynildsen fredag kveld. Hege har med seg Marius Rekstad, Lars Ivar Borg og Omar Østli.

Flere som bor i området rundt festningen har kommet til Dag og etterlyst pub-kvelder på Kommandanten. Hos Kommandanten er de spent på oppmøtet.

-Hvis disse kveldene blir en suksess så skal vi vurdere om det kan bli en ukentlig foreteelse, forteller Dag, men i utgangspunktet starter vi med musikkpub annenhver helg.

Det blir ikke sitteplasser i konsertlokalet, da artistene vil rigge seg til i kommandantens foaje. Men i de tilstøtende rommene vil cafébordene stå som til vanlig, så det er mulighet for å få hvilt beina mellom slagene. Konsertene vil deles opp i to eller tre set.

-Vi vil ikke ha full meny på disse pubkveldene, forteller Dag, men det blir hot dog med tilbehør og lapskaus. Ærlig pubmat rett og slett!

Kommandantens musikkpub åpner dørene klokken 17, og artistene går på scenen klokken 20. Puben holder åpent til 00.30

Vårens program ser slik ut:

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer