– Musikk er aldri enveiskommunikasjon

6.mai blir det konsert med Rogalandsjenta Valborg på Bryggerhuset. For Valborg handler musikk om å kommunisere, og nå gleder hun seg til å kommunisere med haldenserne.

Valborg er absolutt ingen nykommer i musikklivet i Norge. Hun har allerede rukket å slippe tre singler og en musikkvideo, og for et par uker siden slapp hun debutalbumet ”Tårene”.
I presentasjonen av Valborg står det at ”musikken er et ekko av våre historiske røtter og et gjenskinn av noe som engang var, men som kanskje preger oss mer enn vi tror. Det er et håndtrykk mellom det profane og sakrale, og et vindpust mellom Himmel og jord.”
På spørsmålet om hva Valborg ønsker å oppnå med musikken sin svarer hun slik:
– Musikk er aldri enveiskommunikasjon. Det er musikkens møte med mennesker som virkelig skaper magi. Når musikken går gjennom et menneske, reflekteres det i et annet, og sendes rundt. Det er det som skaper sterke opplevelser, ikke bare utøveren i seg selv, forklarer hun.

Etter å ha hørt noen av Valborgs låter er det ikke overraskende å høre hvem hun henter inspirasjon fra.
– Gåte, Vamp og Odd Nordstoga er viktige inspirasjonskilder for meg.

Valborg skal spille på Bryggerhuset 6.mai.
– Publikum kan forvente seg en energisk konsert med groovende trommer, vrengt gitarspill, kvedende synging blandet med melodiøse strykelinjer, avslutter Valborg med.

Artikkelen er betalt av Bryggerhuset.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer