Motvekten til godt stekte pizzaer og billige panfløyter

Annonse: 26. desember håper Tandem at haldenserne er klare for en tur på Bryggerhuset. Det norske bandet beskriver seg selv som ”et nytt band med gamle venner” som spiller låter om livet før døden.

Bryggerhuset har hatt jevnlige konserter gjennom hele året og romjulen blir ikke noe unntak. Mandag 26. desember kommer bandet Tandem på besøk. Det består av Mats Raknerud, Jan Ivar Pettersen, Christoffer Karlsrud Dahl og Stian Sagholen.
Vi utfordrer dem på å kort forklare hva de spiller.
– Vi synger om alle de hverdagslige tingene samfunnet forventer at du skal løse uten å klage, men som egentlig er både kjipt og skummelt, forklarer de. I juni ga de ut singelen ”Redd”.
– Den gir et slags humoristisk blikk på angst og dagligdagse problemer akkompagnert av en rytmeseksjon som har som hovedoppgave å oppfordre folk til å klappe på to og fire!

De synger enkelt med lette tekster. Musikken passer like godt inn på en avslappa park-festival som på et fullstappet Bryggerhus der gode venner skåler over et par øl.

Hvor kommer ideene til tekstene fra?
– Vi mener det er behov for en motvekt til godt stekte pizzaer, billige panfløytelyder og medienes uavbrutte promotering av selvbruningskrem og restylan. Noen av oss tenker kanskje at det snart er nok barbeinte veganere i ullgensere på norske scener også. Så vi prøver å finne middelveien mellom ingen følelser og så mye følelser at det blir umulig å forstå!

De har ikke spilt i Halden tidligere og gleder seg veldig til å besøke festningsbyen i romjula.
Konserten starter kl. 21.

Artikkelen er annonsørinnhold for Bryggerhuset.

 

Kommentarer

kommentarer