Mork strømmer konsert fra Vannvogna

Frontmann i Mork Thomas Eriksen går for dunkel og god stemning når svartmetalbandet Mork strømmer konsert live fra Vannvogna lørdag kveld.

Livestrømming av konserter har dukka opp som en egen sjanger denne våren, og mange artister og band har kasta seg på trenden etter at livekonserter med publikum har blitt avlyst. Også for Thomas Eriksen og Mork har Covid 19 medført flere avlyste oppdrag.

-Det har, som med alle band gått utover konsertene våre, forteller Thomas. Vi har avlyst og utsatt flere festivaljobber, inkludert den berømte Wacken Open Air i Tyskland. En Europa-turné som vi skulle vært på i dette øyeblikk er utsatt. Vi er booket til en full turné i Sør-America i september, som enda ikke er meldt avlyst. Det er likt for alle, året er bare fryst og utsatt.

Hvordan ser den nærmeste fremtiden ut for Mork?

-I tillegg til nevnte runde i Sør-America, så jobbes det med en turné på senåret samt turnéer og festivaler i 2021, forteller Thomas.  Så maskineriet er i gang selv om det er nå er stille. På musikkfronten så skjer det faktisk ganske mye. Førstkommende fredag slipper vi en ny vinyl. Dette er da den første Morkdemoen som jeg spilte inn hjemme på gutterommet den gang. Moro at selskapet har valgt å gjøre en ordentlig utgivelse av denne. Jeg er også i ferd med å bli ferdig med et nytt album, som antagelig kommer sent i år eller tidlig neste år. Mye spennende om dagen. Det er viktig å holde seg aktiv.

Gutta i Mork trenger å spille for folk snart.

-Vi får jo helt brakkesjuke av å ikke få spilt for folk, så da må vi gjøre det nest beste, sier Thomas. Vi prøver dette live-stream opplegget for første gang, så det blir spennende. Vi har fått hjelp av vår gode venn og lydmann, Espen Jamne, samt video-firmaet Gray Gull Productions og Vannvogna Kulturhus. Vi kommer til å by på svarte viser fra hele katalogen, inkludert saker vi ikke spiller så ofte ellers. Dunkel men god stemning er målet. Får å si det slik, så er dette vår mulighet til å spre en litt annen type virus, til både data og sinn, hehe.

Her kan du tune inn på Morks konsert på nett, den starter klokka 21 førstkommende lørdag:

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer