Minisupportere ønskes!

I morgen spiller Comet hjemmekamp mot Furuset. Minisupporterklubben Comet Mini VIP er med og lager stemning på kampen. Nå ønsker klubben seg flere små supportere.

Det var Trine Lise Brodin og Lise Zeylon som startet Comets Mini VIP for snart halvannet år siden. Supporterklubben er for barn mellom 6 og 12.

-Vi er opptatt av at alle barn skal føle samhold, og det å være en del av noe, sier Trine Lise og Lise, de trenger ikke spille hockey eller være opptatt av det, for å være med i Comet Mini VIP. Vi ønsker et godt samhold og miljø, og det å ha det morsomt sammen. Alle barn er velkomne!

Trine Lise Brodin og Lise Zeylon startet minisupporterklubben Comet Mini VIP i 2016.

Supporterklubben møtes en time før kampene i ishallens egne Mini VIP-rom. Her får barna servert pizza, og det arrangeres quiz. I tillegg får barna lære seg litt om hockey.

-Barna får lære seg å heie, og de får møte dommere og lære seg reglene. Når det er kamp er vi ute og heier på Comet, og barna får treffe spillerne, forteller Trine Lise og Lise. Comet Mini VIP har en samarbeidspartner og sponsor, det er Oreid det gode liv i Halden. Vi har et tett samarbeid med Trygve Haug, som er markedsansvarlig for Oreid. Mini VIP har fått sitt eget skilt i Oreidløypa, det er veldig stort for oss!

Trygve Haug med Mini VIP- skiltet til Oreidløypa.

Trine Lise og Lise ønsker seg flere barn i supporterklubben, og oppfordrer barn til å melde seg på. Kjenner du noen potensielle minisupportere? Ta kontakt med Trine Lise og Lise, du finner Mini VIP-klubben på Facebook!

Små supportere lager god stemning på hockeykamp. Foto: Nina Røsnæs.

Forsidebilde: Nina Røsnæs.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer