Miniseminar med HTH

Onsdag 14. februar inviterer Halden Topphåndball bedrifter, privatpersoner og idrettslag til et miniseminar om motivasjon, målsettinger og prestasjonsledelse.

Tidligere toppsvømmer og psykolog Anders Dahl er foredragsholder på seminaret. Anders jobber med ledelses- og bedriftsutvikling, og er blant annet med i konsulentstaben på Solstrandprogrammet. Solstrandsprogrammet er et av Norges mest kjente lederutviklingskurs, programmet har finpusset lederegenskaper gjennom sine kurs siden 1953.

Hvorfor skal bedrifter og idrettslag komme og høre Anders snakke på onsdag? Jeg spør daglig leder for HTH, Mads Fredriksen.

-Fordi dette er en unik mulighet til å lære av en av de som kan mest innen sitt fagfelt, svarer Mads. Man kan som trener, leder, arbeidsgiver og ansatt få litt tips til hvordan man skal nå sine mål! Jeg tenker at når DnB, Statoil, UD og store internasjonale selskaper henter inn Anders når de vil lære noe, så er det et hint om at vi i Østfold også kan dra nytte av å dra på dette seminaret.

Hvorfor arrangerer dere egentlig miniseminar?

-Vi ønsker å vise bedrifter i Halden og Østfold at vi gjør mer enn å drive toppidrett, sier Mads. Gjennom oss kan man også utvikle bedriften sin internt. Det er viktig for oss å være attraktive på sponsormarkedet på grunn av prestasjoner på banen – men også fordi vi kan hjelpe bedriftene med å utvikle seg!

Seminaret starter klokken 18 og er ferdig klokken 20, med et kvarters pause midtveis. Hvem som helst kan melde seg på seminaret.

Påmelding til seminaret vil være åpen helt frem til seminaret starter.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer