Mer vinsmaking med Øystein og Sebastian

Er du vinentusiast? Fredag kveld blir det nok en digital vinsmaking med sommelierene Øystein Lundsveen og Sebastian Engh. Én rødvin og én hvitvin står på menyen.

Er det ikke fint å ha noe å glede seg til nå i denne nedlukkingens tid? Snart er det fredag, og er du vininteressert kan du sparke i gang helgen med et digitalt vinsmakingskurs ledet av vinentusiaster og sommelierer Øystein Lundsveen og Sebastian Engh.

Da Norge stengte i mars gjorde sommelier Øystein og Sebastian stor suksess med sine digitale vinsmakingsfredager, og forrige fredag fikk vi et gledelig gjensyn med konseptet. Fredag logger Øystein og Sebastian seg på for å by på nok et vinsmakingskurs! Sammen skal de smake på og prate om vin, og dele sine kunnskaper med oss.

To viner står på programmet på fredag:

Skal man lage en fredagsmiddag som passer til disse vinene kan Sebastian anbefale en fet fisk med smørsaus, og biff eller and med sjy.

– Dette er allrounder-viner som går til det meste, forteller Sebastian. Vinene er i medium prisklasse og er dermed tilgjengelig for de fleste.

Vinsmakingen starter klokken 18 og blir strømmet via Sebastian Enghs facebookside.

Kommentarer

kommentarer