Melissa Horn til Brygga

11.september tar den svenske artisten Melissa Horn turen tilbake til Brygga kultursal. Hun regnes for å være en av de største skandinaviske artistene, og det er all grunn til å tro at det kommer til å bli utsolgt i kultursalen den kvelden.

Melissa Horn slapp debutalbumet sitt ”Långa nätter” i 2008, og etter det har hun kommer med flere plater som har gitt stor suksess. Den foreløpig siste plata kom i november 2015, ”Jag går nu”, og har høstet gode kritikker.
Melissa Horn er kjent for å være en rolig og melankolsk artist med sarte tekster og mye på hjertet.

Daglig leder i Brygga Kultursal, Martin Gundersen, er svært fornøyd med å kunne lansere denne konserten.
– Det er stas at Halden og Brygga nok en gang får en av de største skandinaviske artistene på programmet. For andre gang skal haldenserne få oppleve Melissa Horn, denne gangen som sittekonsert og i en intim sfære, forteller han.
Gundersen har store forventninger til konserten.
– Vi snakker om en artist som selger enormt med billetter og dekker et marked for dem som liker viser og melankolsk innhold. Det foreløpige salget vitner allerede om at det kommer til å bli utsolgt!

Høstprogrammet på Brygga Kultursal har mange store begivenheter på programmet, så haldenserne har mye å glede seg til.
– Konserten med Melissa Horn blir en god start for det øvrige programmet i høst, som for øvrig bærer gode signaler om mange utsolgte saler.

Billetter til konserten finner du her. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer