Mange tips til helgens opplevelser

Nok en innholdsrik og spennende kulturhelg i festningsbyen står foran oss. Denne helgen er det naturlig nok ekstra mange arrangementer med Kulturnatten! 

Kulturnatt
Kulturnatt i Halden har 20 arrangementer på plakaten. Oversikten finner du i kalenderen!

Konsert med Malene Markussen
Malene Markussen er sanger og låtskriver fra Oslo. Musikken hennes er emosjonell, personlig og stemningsfull med røtter i melankolsk pop. På fredagens konsert på Bryggerhuset har hun med seg haldenserne Ingvild Helene Hov Larsen og Thor Andreas Holberg Murtnes som support.


Konsert med Persson / Ola Aurell

Billig Lykke Booking inviterer til konserter på Karjolen i helgen. Fredag spiller Persson og lørdag er det Ola Aurell.

Tistedal Kirke 150-års jubileum

I helgen feries det 150-års jubileum i Tistedal. På lørdag blir det foredrag ved Roger Prang og på søndag er det jubileumsgudstjeneste.

Høstmarked
Lørdag inviterer Handel i Halden til Høstmarked i sentrum og på senterne. Det blir minibondegård, hoppeslott, ballradar, underholdning, klatrevegg og smaksprøver. I tillegg er det spennende utstillere i gågata og på sydsiden, og alle butikkene bugner selvfølgelig av gode tilbud.

Alexx Alexxander på Brygga
Blir du fascinert av utrolige stunts og magiske illusjoner? Da bør du ta turen til Brygga Kultursal på lørdag. Alexx Alexxander står på scenen og gleder seg til å vise frem nye illusjoner.

Konsert med Huma Luma
Lørdag kveld har Halden-bandet Huma Luma slippfest for sin nye EP på Halden Mikrobryggeri. Det blir helt sikkert en trivelig kveld med surf-pop-bandet!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer