Mange nye på sommerens Fellesutstilling

Førstkommende fredag åpner sommerens Fellesutstilling på Strømsfoss Mølle. Astrid Slettevold har brukt måneder på å forberede utstillingen, og håper publikum tar den godt imot.

Årets utstilling er den sjette i rekken, så nå kan man trygt konstatere at det har blitt en tradisjon. I tillegg er det ny rekord i antall utstillere som er med.
– Det er 20 deltagere til årets Fellesutstilling. Mange av dem har vært med tidligere, men det er også en del nye navn, forteller Astrid. Hun er glad for at det er godt tilsig av nye talenter.

Utstillingen er forberedt gjennom en utvelgelses- og presentasjonskomite som står for plassering av arbeidene og opphenging.
– Komiteen velger ut minst to arbeider av hver kunster. Foruten bilder på vegg inneholder utstillingen også installasjoner, tre-glass og keramikkarbeider.

Astrid beskriver Fellesutstillingen som selve limet i utstillingsrekken som har vært på Strømsfoss i sommer. Det har vært 3 utstillinger frem til nå, og denne utstillingen er med folk fra distriktet.
– Den viser stort mangfold med tjue forskjellige utøvere, og den viser arbeider på forskjellig kunstnerisk nivå. Kanskje et springbrett for de nye i disiplinen eller faget, undrer Astrid.

Hun ser frem til at utstillingen åpner  22.juli, og den skal ha åpent til 14.august.
– Fredag kveld blir det åpning ved ordføreren i Aremark, Geir Aarbu. I tillegg blir det visekonsert med Leo Leonardsen. Velkommen!

Utstillingen er åpen fra onsdag til søndag i hele perioden mellom 22. juli og 14. august fra kl.12 til kl.17.

image1

Artikkelen er betalt av arrangør.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer