Mandalai Lamas til Vannvogna

På fredag slipper Mandalai Lamas singelen Wanna, wanna, wanna på Big Day Records. På lørdag kan du være med og feire singelslippet når bandet inntar scenen på Vannvogna for å holde konsert for haldenserne.

Høsten 2019 slipper lokale Mandalai Lamas sitt aller første album. Men før den tid slippes en aldri så liten singel, og i anledning singelslippet blir det altså konsert på Vannvogna lørdag 23. mars.

Fortell litt om Mandalai Lamas.

-Mandalai Lamas er et haldenband med base i Oslo, forteller vokalist og gitarist i bandet Håvard Dahle. Vi spiller rock’n roll med elementer av 60-talls garage og psykedelisk musikk. Vi har spilt i rundt ett års tid og er snart klare med vårt første album som slippes på Big Day Records til høsten.

Fredagens singelslipp blir den eneste utgivelsen før det planlagte albumslippet til høsten. Bandet er i siget om dagen, og produserer stadig ny musikk.

– Vi har spilt inn hele plata selv på øvingslokalet vårt i Oslo og har mikset noen av låtene i studioet til Omar Østli og noen i studioet til Espen Holtan. Når vi jobber på denne måten har vi muligheten til å produsere både fort og billig, så vi er allerede i gang med en ny plate nå som den første straks er mikset ferdig. Vi har fått inn en ny trommeslager i bandet og vi har rukket å lage ganske mange nye låter med han allerede, så det er på tide å spille de inn mens de fortsatt er ferske.

På fredag slippes altså singelen Wanna Wanna Wanna på strømmetjenestene. På lørdag får du høre låta live, om du tar turen til Vannvogna. Håvard kan fortelle følgende om lørdagens setliste:

-Vi kommer til å spille en salig blanding av nytt og gammelt materiale. Vi har allerede skrevet en hel del låter i det siste som er mer aktuelle for oss nå med ny trommis og siden vi har spilt de gamle en stund, så vi er veldig klare for å vise frem nye ting. Men vi kommer nok til å ha en 50/50 fordeling på gamle og nye låter.

Mandalai Lamas har spilt på Vannvogna før, nærmere bestemt på Klubbvelden i anledning Norske konsertarrangørers samling i Halden i oktober i fjor. Bandet trivdes godt på scenen i Vannvogna, og har troa på det nyeste kulturhuset i byen.

-Vi har over flere år hatt god kontakt med Emil som driver Vannvogna, forteller Håvard. Han har alltid hjulpet oss med øvingslokaler, og vi syntes at han er virkelig en ressurs i Halden. For oss som har fulgt med på utviklingen av Vannvogna er det tydelig hvor hardt gjengen der jobber for å utvikle en ny arena for kultur, så å spille på Vannvogna er for oss en mulighet til å bidra til utviklingen der.

Mandalai Lamas spilte på Vannvogna på Lett som ei fjær-klubbkvelden i oktober i fjor.

Mandalai Lamas kommer imidlertid ikke alene til Vannvogna på lørdag, de har tatt med seg et annet band de har troa på.

-Denne gangen har vi med The Astronomies som er ett av de feteste banda i Halden om dagen så det kommer også til å bli kult. Vannvogna har en ganske kul scene som det er mulighet til å gjøre mye spennende med, så vi har med oss Dr. Robert som kommer til å prosjektere et live lysshow over banda mens vi spiller for å få en 60-talls vibb på kvelden. På lyd har vi trollmannen Espen Jamne som sørger for knall lyd.

Mandalai Lamas er:

Håvard Dahle

Theodor Skovrand

Markus Berntzen

Levi Sandberg

Marius Width

Jacob Brolund

 

CC: 200,- (Billetter kan kjøpes i døra men du kan også kjøpe dem på Ticketmaster)
ID: 18 år.
Dørene åpner 20:00.

Forsidefoto: Iselin Eriksen.

Kommentarer

kommentarer