Magiske solister

Mozarts siste opera Tryllefløyten er en eventyropera som inneholder magikk og mye vakker musikk. Produksjonssjef i Opera Østfold Fredrik Akselberg mener de har truffet blink med årets casting.

-Vi har truffet på det med å ha et ungt konsept. Vi slipper nye og dyktige folk til, og det synes jeg vi skal være stolte av. Samtidig har vi også med erfarne tungvektere som Magne Fremmerlid, stabiliteten og tryggheten selv, forklarer Akselberg.
Ta deg tid til å bli litt bedre kjent med de seks største rollene i presentasjonen nedenfor – møt Opera Østfolds magiske solister!

Caroline Wettergreen
(Nattens Dronning)
Caroline er født i Bergen, og bosatt i Oslo. Hun har studert ved Musikkhøyskolen i Oslo og Danske Musikkonservatorium i København. Operaklubben i Oslo spår at Caroline blir en ny norsk operastjerne. Det virker lekende lett når Caroline synger, og det høres så fantastisk vakkert ut!
Magne Fremmerlid
(Sarastro)
Magne Fremmerlid studerte ved Roagland Musikk konservatoriet i Stavanger og med Ingrid Bjoner i Oslo.
Han har jobbet ved Den Norske Opera & Ballett siden 1997, og der har han sunget mer enn 50 ledende roller.  På Fredriksten festning har han opptrådt to ganger tidligere – og med Magne kommer erfaring og kvalitet!
Petter Moen
(Tamino)
Petter Moen ble født i 1988! Han er utdannet ved Operahøgskoen i Oslo og ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København med Susanna Eken.
Han har raskt gjort et navn for seg selv som konsertsanger, og har gjort en rekke opptredener med orkester og ensemble i Norge, Danmark og Tyskland. En ny komet!
Beate Mordal 
(Pamina)
Beate Mordal er født og oppvokst i Molde. Studerte ved Operaakademiet i København, og debuterte som Papagena i “Die Zauberflöte” av Mozart, ved Den Kongelige Danske opera. Arbeider 50% som Møremusiker i Møre og Romsdal fylke. Beate blir en flott prinsesse!
Emil Havold Næshagen
(Papageno)
Emil Havold Næshagen er en ung bass-baryton fra Råde. Han følger masterstudiet ved Operahøyskolen i Oslo. Han har vært aktiv i rockeband stort sett hele livet, men har nå beveget seg inn på sjangeren opera og klassisk de siste 5 årene. Han debuterte på Den Norske Opera & Ballett som Zuniga i Carmen våren 2017. Et nytt talent!
Vigdis Unsgård
(Papagena)
Vigdis Unsgård er utdannet ved Norges Musikkhøgskole, og har en master fra Operahøgskolen i Oslo. Vigdis har sunget roller som Susanna i Figaros bryllup, Papagena og Første Dame i Tryllefløyten, Gianetta og Adina i Elskovsdrikken. Vigdis er i sesongen 16/17 solistpraktikant ved Den Norske Opera & Ballett.

Billetter til Tryllefløyten finner du her.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer