Lyst til å bade på søndag?

Søndag 19.juni kan du få deg et skikkelig gjørmebad. Du må riktignok dele det med flere andre, og det er mulig at du er både sliten og lykkelig etter badets slutt. Velkommen til Råtassen 2016! 
Foto toppbilde: Robert Løwengreen

TTIF inviterer til det de selv kaller ”Haldens morsomste løp” søndag 19.juni. Terrengløpet går gjennom bekker og myrer.  Det er røffe forhold. Klassene i løpet er delt opp etter alder, bortsett fra den ene voksenklassen som har navnet  ”extreme” der de skal løpe to runder.
– Det pleier å være litt i overkant av 100 deltagere. Mange melder seg på i forkant, men de aller fleste kommer direkte til påmelding ved start. Så vi er spent på deltagelsen, men ganske sikre på at det blir veldig mange som blir med, forteller Trond Nomell fra TTIF.
Han tok initiativet til løpet etter at han hadde laget et ”gjørmeløp” for barn ved en barneskole i Trøgstad. Barna sprengte egne grenser og viste en enorm mestringsfølelse. Det ga inspirasjon videre.
– Det morsomme med Råtassen er at det er et løp for alle, enten du er skikkelig konkurranseinnstilt eller du bare vil teste dine egne grenser. Det er et annerledes løp enn de vanlige.  Her får du fine utfordringer underveis med både gjørme og vann, sier han entusiastisk.
– Det er samme opplegget som før, og mange begynner å bli kjent med det. Samme aldersklasser, samme løyper og samme grad av utfordringer, avslutter han og håper at mange blir med på søndag.

10322831_10202224245824447_2721879662563231653_n
Foto: Robert Løwengreen

Les også: 
Spennende program på Stenhoggerfestivalen
Grill i Busterudparken?
Marked i gågata på lørdager
Det spirer og gror i Åpen Hage

Lurer du på hva som skjer i Halden de nærmeste dagene?
Svaret finner du i kulturkalenderen på kandusi.no.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer