Luciakonsert med Halden damekor

Mandag 13. desember holder Halden damekor sin tradisjonelle Luciakonsert i St. Peter kirke. Her kommer en beskjed til alle som har kjøpt billett!

I fjor måtte Halden damekor avlyse sin tradisjonelle Luciakonsert, men i år får de gjennomført! De stopper billettsalget nå, for med de nye begrensningene er det faktisk fullt hus. Men Gro Ohlgren i Halden damekor kommer med en bønn og oppfordring til alle som har kjøpt billett!

– Vi håper alle som har kjøpt billett kan skrive navn og telefonnummer på baksiden av billetten før de kommer, sier Gro. På den måten slipper vi å lage lange køer for å registrere folk!

Lange køer skal man jo ikke ha i disse dager, så den oppfordringen er vel ganske fin!

På grunn av smittevern serverer koret en litt nedstrippa konsert i år, blant annet må de droppe både prosesjon og allsang. Ellers går konserten som vanlig, og det blir deilig julestemning og vakker julesang!

– Det blir tradisjonelt, som det pleier å være, forteller Gro.

Det blir nok fint! Hvis alle som har kjøpt billett husker å skrive navn og nummer på baksiden, så blir det enda enklere for damekoret med smittevernlister også! Bring beskjeden videre hvis du kjenner noen som har kjøpt billett!

 

Kommentarer

kommentarer