Losen fyller kultursalen

Onsdag kveld kommer sjølveste Bjørn Eidsvåg for å spille på Brygga kultursal. Men skal du gå på konsert må du rappe deg, for i skrivende stund er det bare fem billetter igjen!

På onsdag kommer han. Losen. Presten. Bautaen. Han trenger jo ikke å introduseres i noen større grad, for med unntak av dem som lever i huler ute i skauen et sted uten kontakt med folk og medier så vet vel alle over atten år hvem Bjørn Eidsvåg er. Men for ordens skyld: Han har gitt ut tjuefem plater, han har spilt på så og si alle landets scener, og er utvilsomt Norges ukronede singer-songwriterkonge.

Bjørn Eidsvåg begynte sin karriere i 1971, og siden den gang har han skrevet, sunget og turnert. På skrytelista har han flere Spellemanspriser, en Gammleng-pris, Alf Prøysens Ærespris og en hel del andre høythengende priser. Låtkatalogen hans er svær, og elsket.

Men Bjørn Eidsvåg er morsom også han. Det vet jo vi som hører på Radioresepsjonen, der Bjørn Eidsvåg stadig dukker opp som vikar. Vi har sett ham på TV også, senest i TV-serien Presten. Han er ganske morsom der også, og så synger han ganske fint:

Er du kjapp kanskje du kan få rasket til deg de siste billettene?

De finner du i så fall her.

Bjørn Eidsvåg altså dere, på kultursalen førstkommende onsdag klokka sju.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer