-Lørdag har potensialet til å bli en rå rockeaften

På lørdag spiller The Rockabilly Rebels på Kongens Brygge. -Det er alltid gøy å spille i Halden, sier bassist i bandet, Erik Bernáldez Hjelde.

Rockabilly Rebels henter fra hele platekatalogen sin når de spiller på Kongens lørdag kveld, det skal spilles låter fra både Rockabilly Rebel, Art by Accident og Lonesome Town. Men bandet lover noen cover-innslag også.

– Det vil dukke opp coverlåter med en god miks av Elvis, Cash, Stray Cats og mye mer, forteller Erik. Får vi stemninga til å gå i taket skal man ikke se bort fra at vi spiller litt Bobben Roll også!

Det har gått noen år siden rockerebellene sist sto på scenen på Kongens, og denne konserten på lørdag blir spesiell for bandet. Konserten på Kongens blir nemlig den siste gitarist Stian Andreas Rødland Hansen spiller med The Rockabilly Rebels.

I sommer takket Stian ja til å bli en del av bandet Suicide Bombers, som turnerer i både Norge og Europa. Siden Stian også har jobb og studier å tenke på i tillegg, måtte noe kuttes, og han så seg nødt til å forlate The Rockabilly Rebels.

-Vi synes at Stian er blant de bedre gitaristene i byen som har potensiale til å bli en av de beste, sier Erik. Vi synes det er leit at han slutter i bandet, og det blir en stor utfordring å finne en erstatter. Før han gir seg helt i bandet, og vi ønsker ham lykke til videre, skal vi dra til med en skikkelig fest på Kongens. Vi skal prøve å gjøre konserten til en minnerik aften som alle kommer til å huske lenge.

The Rockabilly Rebels. Fra venstre, Erik Bernáldez Hjelde, Edvard Skjeklesæther, Petter Huseby og Stian Andreas Rødland Hansen.

Gutta gleder seg til å spille på Kongens. De har spilt mye rundt omkring i Østfold, men de siste årene har det vært få spillejobber i hjembyen.

-Lørdag har potensialet til å bli en rå rockeaften, sier Erik. Nå som det saltes på veiene er det en gylden mulighet for å parkere Cadillac’en i garasjen for å nyte en kald øl eller å svinge på rockefoten til tonene fra 50-tallet. Dette blir siste mulighet til å høre oss spille i Halden på en stund, før vi låser oss inne på bandrommet for å øve til festivalsesongen. Vi kommer til å selge albumet «Art by Accident» og vår nyeste utgivelse «Lonesome Town», så dette blir kanskje siste mulighet å få platene signert av alle originalmedlemmene. Be there or be square!

The Rockabilly Rebels altså dere, på Kongens Brygge førstkommende lørdag klokken 19.00.

CC: 150,- Billetter selges i døra.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer