– Lørdag ble en rekorddag for oss

Denne helgen omtales av mange som tidenes festivalhelg i Halden med både Tons of Rock med rekordbesøk og en svært godt besøkt Mat- og Havnefestival. Det er ingen tvil om at næringslivet har hatt en jubelhelg.

Et av serveringsstedene som kunne melde om stinn brakke alle dagene er Bryggerhuset. Daglig leder, Mona Cecilie Johansen, er litt sliten, men veldig fornøyd på søndag.
– Vi har hatt fullt hus fra morgen til kveld. Mange hyggelige besøkende og veldig god stemning, og lørdag ble en rekorddag for oss, forteller hun.
På Bryggerhuset har de kjørt eget tilbud med Tons-burger til festivaldeltagerne, og det har mettet mange sultne rockere.
– Vi var godt forberedt, og har solgt mange burgere. Alt har gått temmelig strøkent, så vi er godt fornøyde! Også er det selvfølgelig gøy å høre at rockerne skryter veldig av festivalen og byen.

Et annet sted som kan vise til godt besøk de siste dagene er Halden Mikrobryggeri og Brød og Vann.
– Det har vært en fin helg med mange hyggelige og fine mennesker på besøk. Alle har kost seg, både rockere og havnefestivaldeltagere, forteller daglig leder for begge stedene, Tommy Gjersøe.
De fikk dessuten storfint besøk en av dagene.
– Det var selvfølgelig hyggelig å få besøk av bandet til Alice Cooper. De likte særlig godt den ene øltypen vår; Ville Vesten!

13501595_1146873822001103_1147467433974092807_n

Serveringstedene på brygga har også hatt fine dager. De ligger naturligvis ”midt i smørøyet” på havna, og med strålende sol fra skyfri himmel ble det nok å gjøre på lørdag.
– Det har vært en megabra helg hos oss. Vi er kjempefornøyde, oppsummerer Selim Kocu som driver Brygga Steak and Ribs.

Et annet sted som har hatt jubeldager er Rema 1000 på Risum. De ligger et steinkast fra festivalcamp’en og et litt lenger steinkast fra festningen.
– Det er ingen tvil om at arrangementer som Tons of Rock er viktig for næringsdrivende i Halden. Vi har hatt et formidabelt salg denne helgen, forteller Kjøpmann Jon Myhre.
De hadde forberedt seg godt, og solgte blant annet bagetter.
– Vi har solgt nesten 1000 ferdigsmurte bagetter og helt vanvittig mange poser med isbiter.

Myhre er naturlig nok kjempefornøyd med helgen, og særlig fornøyd med at det bare har vært god stemming.
– Fantastisk artig helg, tusenvis av mennesker innom butikken og så godt som alle oppførte seg kjempebra. All honnør til bade arrangør og deltagere!

13406997_1110765365648442_6000035860825421263_n

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer