Lokalt stjernelag har laget Comet-låt!

Fredag 15.10.2021 kl. 12.00 slipper Skoltan med mange venner låta COMET HALDEN.

Hør «Comet Halden» her!

Hva gjør man når pandemien stenger ned all aktivitet, spillejobbene uteblir og barna savner å trene ishockey? Jo, Frank Skovrand og Espen Holtan, bedre kjent som Skoltan, bruker tiden i studio og lager en ny sang til Comet.

«Det hele startet som et tidsfordriv og sangen var ment til U10- Team 2012, men i det klubben ble kjent med initiativet vokste prosjektet, og nå lanseres låta som ny klubbsang» forteller vokalist Frank Skovrand. «Spesielt hyggelig er det at Sparebank 1 stiftelsen Halden har støttet prosjektet som har gitt oss mulighet til å gi prosjektet et skikkelig profesjonelt løft. Låten er mikset og mastret av Kyrre Fritzner, kjent fra DeLillos og CC Cowboys og som var med å skrive låta «Neste Sommer».

Hele 50 personer er med å synge på låta: Legendariske Morten Milde kjent fra band som Frontpage og Ghostriders deler hovedvokalen med Frank, mens et mannskor bestående av en rekke kulturpersonligheter og hockeyentusiaster utgjør mannskoret: Marcus Hannestad, Christian Sandaker, Johnny Nilsen, Geir Andersen, Gjermund Skogh og Tomas Hafstad for å nevne noen. For å toppe det hele kommer damekoret Ladybirds inn med sine 30 sangere og sikrer finalen i låta. «Vi vil tro den jevne Haldenser kan synge med på teksten uten så altfor mange repetisjoner når Haldensangen topper det hele mot slutten».

Innspilling med Ladybirds.

Markus Linge, Magnus Buer Hansen og Espen Holtan utgjør grunnstammen i bandet og låta er spilt inn i Cool Records sitt studio i Halden.

Om Skoltan

Skoltan er Frank Skovrand og Espen Holtan som er aktive i en rekke musikalske sammenhenger. Da sønnene deres Magnus og Lars kom i samme klasse på Hjortsberg skole ble det naturlig å bruke tiden på sidelinjen på fotballbanen eller som klassekontakt til å lage låter om det barna deres er engasjert i. Med på laget er alltid Trond Atle Bokerød som lager musikkvideoene.

Ædiggedæ- en klassesang for 3b på Hjortsberg skole:

«Vi ser deg», en slags russelåt:

 

Kommentarer

kommentarer