Lille Paris feirer 1-års jubileum

En av butikkene i gågata skiller seg ut med å være skikkelig fargerik. På vinduene er Eiffeltårnet klistret opp. Fredag 4. november feirer Lille Paris 1-års jubileum i Haldens gågate. Det skal markeres! 

Vi møter damen som driver Lille Paris, Elsa Grai, en kald høstmorgen sent i oktober. Det er ingen tvil om at hun er stolt og fornøyd med at 1-års feiringen av butikken nærmer seg.

– Det var mange som var veldig spente når de fikk vite at jeg skulle åpne en leketøysforretning med franske kvalitetsprodukter i gågata i Halden. Men her er jeg et år senere og kan fortelle at det har gått fint, forklarer hun. Hun legger ikke skjul på at det innimellom kan være stille i butikken, men jevnt over er hun godt fornøyd.
– Sommersesongen har vært helt super med mange turister innom butikken! Det er så hyggelig å være i gågata på sommeren. Og både før og etter sommeren har det vært mange haldensere innom, jeg merker at vi selger mye bursdagsgaver.

Fredag 4.november blir det feiring i butikken.
– Den dagen tilbyr vi 30 % på alle varer! I tillegg holder jeg åpent til kl. 18.

img_3202

Elsa har ingen innkjøpssjef som plukker ut varer for seg. Hun gjør alt selv fra innkjøp til å stå i butikken hver eneste dag. Varene hun selger er produkter hun plukker fra franske leverandører og det er kvalitetsleker i mange forskjellige materialer. En av bestselgerne er fargeleggingskartene.
-De har jeg hatt i butikken siden jeg åpnet for et år siden og vi har solgt mye av dem. Vi har kart i ulike størrelser og med mange forskjellige motiver. Veldig gøy for både store og små!

img_3200

Hun har selv to små barn og vet at det fort blir kostbart når barna begynner å gå i bursdager til venner fra barnehagen og omgangskretsen.
– Jeg vet at det blir mange bursdager i løpet av året så det er viktig for meg at vi har mange forskjellige leker i butikken i ulike priskategorier. Da er det mye mer å velge fra og en kvalitetsleke trenger ikke å være dyr.

En av seriene hun har tatt inn og som hun begynner å få et ganske stort utvalg fra er Janod. Her finner man det meste fra rytmeegg til lekebiler, stableklosser, gulvpuslespill og byggesett.

img_3196

Vi utfordrer henne på å beskrive butikken med tre ord.
– Fargerik, artig og unik!

Siden hun selv velger vareutvalget kan hun også vise til en stor bredde i sortimentet. Hun har alle slags tradisjonelle leker som tegnesaker, bamser og biler. Men så har hun også noe som har blitt en stor favoritt hos mange små haldensere, nemlig utgravingssett.
– Det er rett og slett sett der du kan grave ut fossiler, dinosaur, stein og mineraler. Kjempespennende for barn og kanskje for mange voksne også, forteller hun.
Settene kommer i flere forskjellige størrelser og prisklasser.

img_3198

Selv om både sommerturistene og haldenserne som bruker Lille Paris jevnlig gjør at butikken går greit vet Elsa at konkurransen er tøff fra kjeder og nettbutikker.
– Vil haldenserne ha butikker i gågata så må de bruke oss. Jeg gleder meg til julesesongen starter, da vet jeg at det kommer mange nye kunder innom! I tillegg har jeg startet nettbutikk og den bidrar selvfølgelig til at jeg kan drive videre i gågata. Nettbutikken er også en fin mulighet for at folk som ikke skal besøke familien sin til jul kan sende gaver direkte til dem.

Hun er tro mot konseptet sitt og det er ingen tvil om at butikken er gjennomført fransk.
– Mitt konsept er gode kvalitetsleker fra Frankrike til en god pris. Alle skal kunne komme inn og finne et produkt som passer!

***

I samarbeid med Lille Paris gir vi bort 3 stk gavekort a 200,-.
Vil du være med i trekningen om å vinne gavekort?
Det eneste du trenger å gjøre er å gi oss en god grunn for at du skal vinne det!

Vi trekker tre vinnere førstkommende onsdag kl. 21.

Lykke til!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer