– Leppekremen er helt magisk

Annonsørinnhold: Fredag og lørdag knaller Apotek1 Svanen til med et kjempetilbud på den populære hudpleieserien Nuxe.

Høsten er her og huden trenger mer pleie og omsorg når det blir kaldere i lufta og vi fyrer i peisen hjemme.
– Nuxe er en eksklusiv Apotek1-serie med naturlige produkter som egner seg godt for alle hudtyper. På høsten trenger huden litt ekstra omsorg og da passer det bra med et supertilbud på denne serien, forteller Violetta hos Apotek1 Svanen midt i gågata. Hun gleder seg til å fortelle haldenserne at fredag og lørdag er det 50 % avslag på hele Nuxe-serien.

På bordet har hun satt opp produktene i serien Nuxe Rêve de Miel.
– Den består av både leppepomade, dagkrem, nattkrem, hånd- og neglekrem og rense-gel. Produktene inneholder blant annet honning som gir ekstra næringsrik pleie og så kan den brukes til hele familien, forklarer hun. De ansatte på Apotek1 Svanen er ofte på kurs og har derfor god og bred kompetanse på hva som fungerer for den enkeltes hud. De byr gjerne på tips og triks til kundene sine.
– Husk at man må rense huden før man tar på ansiktskrem. Da får den mye bedre effekt!

img_0523

En av bestselgerne i serien Nuxe Rêve de Miel er leppekremen. I tillegg til honning inneholder den søtmandelolje, bivoks, sheasmør, ekstrakt fra ringblomst og allantoin. På verdensbasis er denne leppekremen så populær at det selges en hvert 10.minutt. På Apotek1 Svanen har de også merket seg at haldenserne har begynt å oppdage den.
– Leppekremen er helt magisk. Hvis man smører leppene på kvelden merker man at de er skikkelig gode og myke på morgenen. Veldig deilig, forteller Tove.
– Jeg vil si at det er tre stikkord for dette produktet. Den beroliger, forsegler og heler.

img_0527

En annen av Nuxe-seriene som de snakker varmt om på Apotek1 Svanen er Nuxuriance. Den er helt ny.
– Her er det ansiktet som er i fokus. Vi har dagkrem, nattkrem, øye- og leppekrem, ansiktsmaske og serum, forklarer Mona. Nuxuriance egner seg svært godt for de som er på jakt etter oppstrammende og utfyllende effekt på fine linjer og dype rynker. Et av produktene som er helt nytt og veldig spennende er roll-on ansiktsmaske.
– Det er en oppstrammende ansiktsmaske mot aldringstegn for alle hudtyper. Ansiktsmasken inneholder millioner av patenterte planteceller med målrettet og kontinuerlig effekt, forklarer Mona. I løpet av 28 dager skal man kunne merke god forskjell.
– I løpet av den perioden vil hudens naturlige glød gjenopplives så huden vil bli forynget, mykere og utfylt.

Roll-on ansiktsmasken påføres og masseres inn i huden med applikatoren på tuben.
– Man kan bruke den om morgenen for en umiddelbar løft- og glødeeffekt eller om kvelden for en intens mykgjørende virkning.

img_0531

Nuxe-serien består av flere serier der hver serie er dedikert til noe spesielt. Noe er for hudpleie, noe for ansiktspleie, noe for sol og noe for kroppspleie.
– Felles for alle Nuxe-produktene er at det er fokus på eksklusive ekstrakter fra blomster og planter med herlige dufter og teksturer som trekker raskt inn i huden uten å tette porene, forklarer Violetta.

Apotek1 Svanen gleder de seg til Høstmarkedet 24. september.
– Det er så gøy når det er liv og røre i byen. Når vi i tillegg har muligheten til å kombinere det med flotte tilbud som 50 % på Nuxe serien og gode kupp i restekassen så håper vi haldenserne tar turen til sentrum!

Artikkelen er betalt av Apotek1 Svanen. 

***

Vil du være med i trekningen om en flott gavepose med produkter fra Nuxe?
Det eneste du trenger å gjøre er å fortelle oss om du har tenkt til å ta turen på Høstmarkedet i sentrum 24.september.

Vi trekker en vinner 24.september kl. 12.

Lykke til!

img_0525

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer