– Låtene treffer deg midt i hjertet

Annonsørinnhold: Har du lyst til å høre et vaskeekte Texasband så bør du ta turen til Bryggerhuset førstkommende mandag. Da kommer Uncle Lucius på besøk!

Bandet er på turné i Sverige og skal gjøre en liten visitt innom Norge og Halden.
– De var en kjapp tur i Norge i januar og gleder seg til å komme tilbake. Særlig spent er de på å få besøke musikkbyen Halden, forteller Vibeke Sjøvold i Rootsy Music som er ansvarlig for turneen.

Uncle Lucius så dagens lys i 2002 da Kevin Galloway møtte Hal Vorpahl og de begynte å spille sammen. Etter et års tid møtte de gitaristen Mike Carpenter og bandet ble utvidet. Etter hvert kom trommeslageren Jason Armstrong på banen og bandet ble komplett og klare for å spille konserter. I 2006 slapp de det første albumet, Something They Ain’t. Etter det har flere bandmedlemmer kommet til og flere album har blitt sluppet.
– Uncle Lucius er southern rock, texas-rock og countryfunk. Det er musikk fra Austin, Texas og den treffer deg midt i hjertet med sine fengende og sterke låter, sier Vibeke.
– De henter inspirasjon fra flere forskjellige sjangre. Fra country, jazz og gospel til rock. Hører man på musikken deres så skjønner man at både Allman Brothers og Led Zeppelin har vært inspirasjonskilder!

Uncle Lucius spiller på Bryggerhuset mandag 10.oktober kl. 20. 

Kommentarer

kommentarer