Lars Winnerbäck til Brygga

Martin Gundersen i Brygga kultursal er særdeles fornøyd over å kunne presentere en av høstens største nyheter i byens storstue.  5.november kommer Lars Winnerbäck tilbake til Halden. 

Lars Winnerbäck spilte i kultursalen i 2009. Da var han fortsatt en mellomstor svensk artist. Mye har skjedd siden den gangen.
– Etter at han var her for syv år siden har det tatt helt av, og han har blitt en meget stor artist. Det har medført tett kalender, høyere honorarer og mye festival– og stadionjobbing. Vi har jobbet i lang tid med å få han tilbake til Halden, forteller Gundersen. Nå har de endelig landet avtalen som lenge så umulig ut utfra et økonomisk perspektiv.
– Men så fikk vi til en fornuftig fordeling og fant en ledig dato i bookinglisten hans, og nå er vi klare for å ta han imot.

Lars Winnerbäck har hatt en rekke hits de siste årene, og selger stort sett alltid fulle hus. I juni slapp han albumet  ”Granit och Morän”, og hele sommeren har han hatt utsolgte konserter. I Brygga Kultursal blir det en akustisk konsert, og det blir også hans eneste konsert i Østfold i høst.
– Det er tydelig at singer-songwritere er populære i Norden. Vi ser det både med Henning Kvitnes, Jonas Fjeld/Ole Paus, Mikael Wiehe, Diderre/Jo Nesbø, Halvdan Sivertsen, Melissa Horn, Thomas Ledin og Magnus Grønneberg. De har alle gitt oss fulle hus i kultursalen. Konserten med Winnerbäck kommer til å bli flott og intim. En stor opplevelse det kommer til å bli rift om billettene til, avslutter Gundersen.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer