Lager julefest for kultur-Halden!

Torsdag 6. desember slår Halden kulturråd til og inviterer alle sine medlemmer til julefest og minglekveld!

Du vet hva Halden kulturråd er? Ikke? Vel. En kulturby som Halden bør jo ha et kulturråd som skal samle kulturlivets tråder og være et organ som taler på vegne av kulturaktørene i byen. Og det har vi! Kulturrådets styre består av åtte medlemmer fra ulike deler av kulturbyen Halden. Lederen velges for to år av gangen, de øvrige styremedlemmene velges for ett år.

-Nåværende styre har et veldig godt samarbeid, forteller leder for kulturrådet Camilla Gribsrød.

Kulturrådets første julefest

Medlemmene i kulturrådet er organisasjoner, foreninger og enkeltaktører som holder på med kultur. Halden kulturråd favner både profesjonelle og frivillige kulturarbeidere i byen. For å bli medlem må du ta kontakt med kulturrådet for å registrere deg eller organisasjonen din, og betale årsavgiften.

-Vi i kulturrådet ønsker at kulturfolket i Halden engasjerer seg og samler seg i rådet slik at vi kan drive nettverksbygging, sier Camilla.

Torsdag skal altså kulturrådet arrangere sin aller første julefest og minglekveld. Der kan medlemmene samles for å møte andre fra kulturlivet, samt styret i kulturrådet.

Kulturrådets ærespris

-Det blir enkel matservering med fingermat og god drikke, forteller Camilla, pluss noe underholdning i form av musikk. I tillegg ønsker vi å starte en ny tradisjon med en kåring av en kulturperson som utmerker seg, men går under radaren. Da tenker vi først og fremst på folk i kulissene og ikke de som står på scenen og er mye i media.

Kulturrådets ærespris er en pengepremie, og vinneren annonseres på julefesten torsdag.

-Alle som har hjerte og interesse for Haldens kulturliv bør komme, oppfordrer Camilla, her kan man skape nye nettverk og finne samarbeidspartnere innen kulturen. Og husk at kultur er mer enn teater og musikk! Det er litteratur, kunst, kulturminnevern og enda mer.

Bli medlem i kulturrådet

Hvis du ønsker å bli medlem i kulturrådet må du melde deg inn og betale årsavgift. Årsavgiften kr 79,- for enkeltpersoner og kr 299,- for organisasjoner. Når du har betalt årsavgiften er kulturrådets fire årlige arrangementer med i prisen, inkludert da den forestående julefesten på torsdag.

Finn ut mer om Halden kulturråd på deres Hjemmeside

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer