Kvitnes utsolgt igjen

Foto: Clifford James Photography.

Ville du oppleve Henning Kvitnes på Brygga Kultursal i september? Da er du faktisk for seint ute, for det er allerede utsolgt.

Nok en gang har Kvitnes gjort det. Tre dager etter at septemberkonsertene hans i Brygga kultursal er sluppet er det kun få billetter igjen. Forestillingene i Fredrikshald teater til våren er for lengst utsolgt, og nå er kultursalens forestillinger i september også utsolgt.

Martin Gundersen er svært fornøyd.

-Det er helt fantastisk, vi selger jo ut 900 billetter på én to tre, sier Martin, vi la ut billettene for salg onsdag klokka 10. På to, tre dager er det så godt som utsolgt.

Kvitnes-konsertene i kultursalen 21. og 22. september er kick off for høstens jubileumsturné 40 år på veien. Her får vi Kvitnes på scenen med fullt band. Til høsten får vi også et nytt album fra Kvitnes.

Sjeldent tidlig konsertslipp

Det er ikke ofte Martin slipper konserter så tidlig som nesten et år i forveien, og allikevel er billettene allerede revet bort.

-Det hører til sjeldenhetene at konserter selges ut så lang tid i forveien, men Hennings konserter selges raskere og raskere. Det viser at han er en av de få artistene som har grep om publikum i egen by.

Hva er det med haldenserne og Henning Kvitnes?

-Henning Kvitnes er profet i egen by. Musikken og tekstene hans har bred appell, han favner både unge og eldre. Og selv om Halden er en stolt musikkby og vi liker å være stolte av våre egne tror jeg det handler mindre om det lokale med ham. Her snakker vi om en artist med musikk og tekster som har en sjeldent god kvalitet, det er ikke bare her i Halden Kvitnes er populær.

Martin er fornøyd med at flere og flere haldensere bruker kultursalen, det selges mye billetter om dagen.

-Brygga har stadig flere besøkende, gode opplevelser trekker folk. Og folk trekker folk.

Kommentarer

kommentarer