Kunstgården på Huset åpner!

Lørdag inviterer Kunstgården til åpning av sine nye utstillingslokaler på Kulturhuset! Anledningen feires med en stor utstilling med 14 kunstnere.

Tidligere i juni pakket Kunstgården sammen og ryddet seg ut av Tungegården, for så å flytte to kvartaler bort og inn i andre etasje på Kulturhuset. Lørdag er kunstnerne klare for å invitere til åpning av nye lokaler.

– Vi gleder oss veldig, sier Kunstgårdens administrator Britt Rasmussen, det er veldig moro for oss å komme hit til Kulturhuset. Det er veldig mye som skjer i byen denne helgen, så jeg håper at mange tar turen innom her også!

Hele det åpne området i andre etasje på Kulturhuset tilhører nå Kunstgården. Her vil det arrangeres utstillinger av ulike slag, og driften vil fortsette akkurat slik den var i Tungegården. Britt går og koser seg med å henge opp bilder på veggene, stadig kommer kunstnere innom for å henge opp sine bilder.

Britt Rasmussens bilder.

– Disse lokalene er helt perfekte for oss, sier Britt, det kan ikke bli bedre egentlig. Og jo flere bilder vi får opp på veggen, jo finere blir det.

Utstillingen åpner lørdag klokken 11, og er åpen både lørdag og søndag mellom 11 og 16. Siden vil utstillingen være åpen i fire helger fremover – mellom 11 og 16.

14 lokale kunstnere viser frem sine arbeider i denne utstillingen:

Tore W. Johansen

Britt Rasmussen

Siw Eek

Christin Abrahamsen

Thomas Weel

Stein Roger Østli Andersen

Irene Kolberg

Lisbeth Westergaard

Tessa Frenay

Kristin Johnsen

Mari Haugum

Heidi Pettersen

Kari Bay Rogne

Jarle Johannesen

 

Kommentarer

kommentarer