Kunst og Rock på Vannvogna

Lørdag 16. mars blir det Kunst og Rock på Vannvogna i gågata. Dit kommer Berusalem og The Boogietraps for å spille, og Anne Sofie H skal stille ut bildene sine.

Rock This Town er lokale Berusalems initiativ. Ingen av de to banda har spilt på Vannvogna før.

-Det var en idé vi fikk på øving, forteller bassist i Berusalem, Ann-Charlott Kindblad, vi hadde lyst til å spille på Vannvogna. Hvem kunne vi spille med på en sånn greie? Vi hørte med Boogietraps, og de var med.

Det er vokalist i Berusalem Ronny Lauritzen som er primus motor for konsertprosjektet. Grunnen til at Berusalem ønska seg en konsert på Vannvogna var positive erfaringer fra ha sett andre band spille der. Berusalem skulle egentlig ha varma opp for Valentourettes på Vannvogna rett oppunder jul, men så måtte de avlyse.

-Det er et veldig fint lokale, sier Ann-Charlott, det er plass til mye folk. Pluss at de som triver det er veldig trivelige folk.

Berusalem lover både gammelt og nytt på set-lista.

-Vi skal spille fire nye låter som vi har jobba med i det siste, forteller Ann-Charlott, men vi vil også spille gamle slagere som folk kjenner godt.

The Boogietraps er også godt kjent i Halden. Om egen spillestil sier de: » Kjapp, kontant garasjepunk med nikk til The Sonics, Fuzztones, Dictators, Devil Dogs og The Cynics». Setlista for lørdag er spikra.

-Det blir en god blanding av både nye og gamle låter, forteller gitarist Nils, pluss et par velvalgte coverlåter. Dette er Halden-Rock som den var ment å høres ut. Vi har ikke spilt på Vannvogna før, men regner med at det blir fett! Forøvrig alltid kult å spille med Berusalem. 

Lørdag 16. mars blir det altså vaskeekte haldensk punkrock på Vannvogna. Dørene åpner klokka ni, og første band går på scenen 22.30.

Før konserten starter kan du se på Anne Sofie Hs bilder, som vil henge på utstilling gjennom hele arrangementet. Det er første utstilling for Anne Sofie, som skal stille ut print av digitale tegninger og print av tegninger med markers på papir. Sjekk de fine tegningene til Anne Sofie her:

Ta deg en tur på Vannvogna på lørdag, så får du se Anne Sofies kule bilder og høre skikkelig haldenrock! Billetter finner du her.

Kommentarer

kommentarer