Kulturskolens julekonsert

I dag kan du se Halden kulturskoles julekonsert på nett!

Denne uka skulle kulturskolens elever egentlig ha pyntet seg og dratt til Immanuels kirke med instrumenter og noteark, og gjort seg klare for konsert. Spente foreldre, tanter og besteforeldre skulle sittet på kirkens benkerader og ventet på at deres håpefulle skulle innta plassen bak sitt respektive instrument. Sånn blir det ikke, men ingen av kulturskolens elever skal berøves muligheten til å vise frem sine musikalske kunnskaper av den grunn.

Denne uka har de flinke kulturskoleelevene troppet opp i kulturskolens storstue for å spille inn små nummer til en digital konsert som legges ut søndag kveld.

Onsdag ble en lang arbeidsdag for kulturskolerektor Magdalena Sendrowicz.

– Det har gått kjempefint, jeg tror elevene synes det er morsomt å få vise frem det de har øvet på i hele høst. Flest mulig elever får tilbud om å være med på dette, lærerne har vært flinke til å rullere elevene slik at alle får vist seg frem.

Innspilling! Gitarelevene Gabriel Aleksander Holt, Diana Cuellar Krause og Marie Lien Backstrøm spiller sammen med gitarlærere Thomas Barkøy og Håvard Øieroset. Foto: Ellen Midtfjeld.
Diana Cuellar Krause spiller gitar.

Hele kvelden har unge fiolinister, trompetister sangere, fløytister og pianister gått gjennom kulturskolens ganger, med instrumenter i hånd.

– Vi har planlagt det nøye, forteller Magdalena, og plottet inn elevene i et tidsskjema sånn at det ikke elevene skal bli stående i grupper.

Nå er filmen klippet og klar!

Her kan du se resultatet:

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer