Kulturopplevelser for spedbarn og nybakte foreldre

Denne høsten inviterer Vannvogna inn til kulturelle opplevelser for spedbarn og foreldre på dagtid! I arrangementserien Babyprat blir det alt fra konserter til foredrag og samtaler rundt utfordringer i spedbarnstiden!
Allerede i morgen torsdag kan nybakte foreldre ta med seg spedbarna sine og oppleve kultur på Vannvogna! Da kommer nemlig Eirik Haug Stømner for å spille vakker, klassisk pianomusikk for barn og voksne.
Eirik Haug Stømner spiller på Vannvogna torsdag klokka 13.
– I programmet for Babyprat i høst finnes det mange typer kulturelle arrangementer, forteller Tanya Stang Lund på Vannvogna.
Initativtakere Tanya og Eva Stømner har et ønske om å  introdusere babyer for klassisk musikk, jazz og mange andre sjangre. I tillegg blir det yoga, og foredrag om diverse temaer som opptar foreldre i spedbarnstiden.
– Det er også en fin mulighet for nybakte foreldre å komme seg ut av huset, sier Tanya. Dette blir spennende, og vi jobber allerede med hva vi skal tilby til våren. Vi har stor tro på et slikt tilbud, og tipper det vil spre seg over hele Norge med tiden.
Her kan du se hele høstprogrammet for Babyprat på Vannvogna:
 

Kommentarer

kommentarer