Krimkveld på biblioteket

Torsdag 19. april får Halden bibliotek besøk av forfatter og journalist Ingar Johnsrud. Det er klart for Krimkveld på biblioteket!

Ingar Johnsrud kommer til Halden for å fortelle om sitt forfatterskap og sine bøker på Halden bibliotek på torsdag. Publikum vil også få stifte nærmere bekjentskap med krimbøkenes hovedperson, politietterforsker Fredrik Beier, og få høre om dennes utvikling og historie gjennom krimbøkene.

Ingar Johnsrud har begått følgende tre krimbøker om Beier:

Wienerbrorskapet (2015): «Forrykende bra debutant» (VG), «Veldreide voldsomheter» (Aftenposten).

Kalypso (2016): «Glem alt snakk om «den vanskelige» andreboka. Ingar Johnsrud fortsetter å levere krim på absolutt toppnivå «(VG).

Korset (utkommer 31.mai 2018).

I Korset møter en myndighetsmann sin død i en vaskehall i Oslo, og journalisten som var på sporet av offerets hemmeligheter forsvinner sporløst. Vil du vite mer om boken? Kom på krimkveld, så får du sikkert høre mer!

I tillegg til å fortelle om forfatterskapet og hovedpersonen i krimbøkene vil Johnsrud snakke om hver enkelt av bøkene, og hvilken kobling de har til virkeligeheten, og «virkelighetens ofte tragiske og oppsiktsvekkende hendelser»», som han selv sier.

 KøhnLibris vil være tilstede, slik at det blir mulig å kjøpe en bok og få forfatterens signatur.

Les mer om Ingar Johnsrud på hjemmesiden hans.

Krimkveld altså dere, på Halden bibliotek førstkommende torsdag klokken 19. Gratis inngang!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer