Kosmik Boogie Tribe rocker Reis

Det er ikke alltid lett når medlemmene i bandet, i tillegg til KBT, er involvert i omtrent alt Norge har å by på av tøffe rockeband, som The Good The Bad & The Zugly, Lonely Kamel, Young Fogertys og Hedvig Mollestad Trio. Dermed ble det et par dobbeltbookinger gjennom våren før de nå endelig er klare for å gyve løs på Siste Reis

Kosmik Boogie Tribe ga i april 2018 ut sitt tredje album, denne gangen på fysisk format’s Underlabel Rural Rebel Rock. Skiva We’re not here to fuck spiders har fått strålende kritikker i inn-og utland, og musikalsk er den en forlengelse av de to første platene. Vi snakker gitarbasert rockemusikk av den hardere sorten.

Bandet selv sier de ikke gir seg før en turnè i Australia er i boks. Eller, det vil si, de kommer aldri til å gi seg, men musikalsk kan bandet forklares med deres Australia-elsk. For det er der heltene kommer fra: The Saints, Cosmic Psychos, Victims og selvfølgelig AC/DC og Rose Tattoo.

Kosmik Boogie Tribes medlemmer spiller og har spilt i en bråta med rockeband oppigjennom åra, og vi nevner i fleng : The Good The Bad And The Zugly, Abusers, The Mormones, Lonely Kamel, Shit city, Backstreet Girls, Cockroach Clan og  mange flere.

Ved forrige korsvei ble de avspist med en konsert som både begynte tidligere, varte kortere og måtte spilles lavere enn noen involverte kunne tenke seg grunnet et bryllup som ble avholdt vegg i vegg. Denne gangen blir det derimot øs pøs rock’n’roll, så her er det bare å glede seg!

KBT på Reis altså dere, fredag 31. mai klokka 20.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer