Konserten ga inntekter til H2H

The Boogietraps spilte på Bryggerhuset i Halden 13 juli. 2016 til inntekt for H2H.

Bandet, som startet opp i 2013, spilte rå rock/punk med en blanding av egenproduserte sanger og coverlåter. Bandet består av Magnum på vokal, Nils Tempo på gitar, Ulf Rasken på bass og Olle Hov på trommer.  Det var ca. 65 fremmøtte i publikum og folk likte det de hørte. Dette er Haldenrock på sitt beste og var et fyrverkeri fra start til slutt.

Alle pengene etter kveldens konsert går utelukkende til en familie i Vortopele og vil hjelpe dem med medisiner, ernæring og utbedring av bosted. Bandet synes det er flott å kunne bidra til H2H og deres prosjekter i Romania.
– Dette er noe The Boogitraps kan stille seg bak. Det å kunne gjøre noe positivt for H2H og samtidig få vist seg frem i Halden gagner både oss som band og H2H, sier Magnum.

De spilte inn 12800,-, noe Tom Andreassen setter stor pris på og det var mere enn hva som var forventet på forhånd. H2H takker for bidraget.

H2H har som mål å blande kultur og veldedighet, og samarbeidet med Bryggerhuset Syd gjør nettopp dette.
– Det å kunne gi noe tilbake, samtidig få inn penger til prosjekter i Romania er viktig, sier Tom Andreassen.
– Dette er absolutt ikke siste konsert og det kommer flere godbiter som skal spille fremover.

Neste konsert H2H skal arrangere på Bryggerhuset er den 10. august. Da stiller to av The Boogietraps medlemmer opp i The Twang-O-Matics. Hvis de kan holde samme kvalitet og gjennomføring av en konsert, er det bare å møte opp og støtte en god sak.

Skrevet av arrangøren H2H v/ Jon Holte

 

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer