Konsert til inntekt for SOS-barnebyer

Søndag 2.april inviterer SOS-barnebyer Frivilliggruppe Halden til konsert med mange dyktige artister. 

SOS-barnebyer Frivilliggruppe Halden er en engasjert gruppe som jobber hele året for å synliggjøre organisasjonen og samle inn midler.
– Vi står på stand, organiserer konsert og besøker gjerne skoler og foreninger for å forteller om det viktige arbeidet SOS-barnebyer gjør, forteller Lidy Alten.
I 2016 overførte de omtrent 100 000 kroner til SOS-barnebyer og av dem var 40 000 fra grasrotandelen til Norsk Tipping.

Organisasjonen er etablert i 134 land.
– De tradisjonelle barnebyer er fortsatt en viktig del av arbeidet. Familieprogram, medisinske senter og nødhjelpsprogram når ut til de trengende. Morgendagens barnebyer har  fokus på integrering, og ser på nye former for familiebasert omsorg for derved å hjelpe flere.

Til sammen har SOS-barnebyer over 2000 programmer og hjelper over én million barn.

 

2. april håper de at haldenserne vil bidra til at de kan hjelpe enda flere barn. Listen over artister som stiller opp er lang.
– Det blir blant annet innslag med en av Norges mest anerkjente pianister; Wolfang Plagge. Av lokale navn kan vi nevne Aurora Berger, Ingvild Siversen, Benjamin Rø Haavelsrud, Andre Rø Haavelsrud og Haldens eldste kor Haldenia, sier Lidy. Hun fortsetter å ramse opp flere lokale.
– Haldens country-duo Hege Brynildsen og Omar kommer, Jonas Halvari Hansen skal spille klarinett og det blir vakker sang ved sopranen Inger Lise Haavelsrud. Frivilligsentralens gruppe, Gørgod sang, med trioen Stemning kommer også.

I tillegg til musikalske innslag får publikum et innblikk i hvordan det er å leve i en SOS-barneby.
–  Mostafizur Rahman skal fortelle om sine egne SOS-barnebyopplevelser og erfaringer.

Konserten er 2. april kl. 18 i Immanuels kirke.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer