Kom og støtt SOS Barnebyer

Søndag kveld arrangerer SOS Barnebyer Halden en støttekonsert i Immanuels kirke med en rekke lokale kulturelle innslag. Kom og støtt opp om en god sak!

SOS Barnebyers støttekonsert i Immanuels kirke har blitt en vårlig tradisjon som mange gleder seg til. 18. mars er det den syvende gangen DU blir ønsket velkommen til kirken for å nyte en stund sammen med ungdommelige musikalske talenter. Ungdommen inntar kirkerommet for å øse av sin spilleglede. De gjør det med sin egen sangstemme, samlet i kor, eller gruppe.
De spiller i band eller trakterer trompeten og tangentene på piano med sikkerhet og virtuositet. De opptrer gratis for å glede publikum og bidrar gjerne for å støtte en god sak. SOS-barnebyer!
Living Alma skal spille til inntekt for SOS Barnebyer i Immanuels kirke søndag kveld. På bildet ser du Benjamin Rø Haavelsrud og Ingvild Håkonsdatter Sivertsen fra Living Alma.
SOS-barnebyer jobber i hele verden, også i Norge, for å sikre barn omsorg og beskyttelse i en trygg familie.
HJERTELIG VELKOMMEN til en variert, innholdsrik og spennende konsert hvor Halden-og Østfold-talentene møtes.
Deltagerne på støttekonserten i år er:
Lise Backstrøm, Monne, Living Alma, Gard Lindberg Olsen på trompet, pianist Eirik Stømner akkompagnerer sopranen Ida Gudim og baryton Carl Christian Kure, damegruppa TRES, koret Ladybirds, Inger Lise Haavelsrud, og det nye haldenbandet Stemning.
Billettsalg ved kirken, dørene åpnes 17.30

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer