Klubbmesterskap på Heat Halden

Klubbmesterskap på Heat Halden! Forrige uke var det duket for klubbmesterskap i Taekwondo på Heat.

Klubbens yngste medlemmer skulle få vise fram sine ferdigheter denne søndagen. Dagen startet med registrering, felles oppvarming og gjennomgang av regler. Konsentrerte og fokuserte gjorde alle seg klar for første kamp. For de fleste av både barn og foreldre er dette første møte med taekwondokamper, men det legger på ingen måte noen demper på engasjementet!

Etterhvert som dagen skrider fram og juniorene i klubben overtar blir kampene mer intense, foreldrene mer og mer engasjerte og heiaropene høyere. Det klappes og ropes oppmuntrende til våre små håpefulle som godt polstret gyver løs på hverandre i ringen.

Sigrid-Khalida og Ahmed.

Dommer for dagen er Monica Molands, som til vanlig er trener for den fine gjengen taekwondounger på Heat. Hun har svart belte 3.dan, med andre ord: mange års trening, erfaringer og kunnskap som videreformidles til unge som har en drøm om å nå like langt.

Juniorene ved Heat imponerer meg. De skravler og ler seg imellom i pausen og mellom kampene, heier hverandre og de yngre deltagerne fram under kamper, men når de selv er i ringen er de superfokuserte! Nøye innstuderte kampteknikker prøves ut, motstanderen studeres og taktikker endres i et forrykende tempo. «Dere er alle vinnere» Ja, det er de!

Charleen utfordret Monica til kamp!

Dommerpanelet teller poeng og diskuterer. For Tigere, de yngste deltagerne, blir det gullmedaljer. På alle! Store glis og tydelig stolte går Charleen, Ahmad, Adrian og Theo fram for å få belønning for dagens innsats. I juniorklassen ble rangeringen Nayfa på 1. plass, Sigrid-Khalida på 2. plass og Ahmed på 3. plass. «Beste fighter»-pokal ble tildelt Sigrid-Khalida og Theo.

Alle foto: Hanne Bærkas-Buer.

Kommentarer

kommentarer