Klovnene kommer til Supersøndag

Annonsørinnhold: Søndag 2. oktober kommer Klovene til SuperSøndag!

Den første søndagen i oktober byr SuperSøndag på skikkelig klovne-moro med Hagbart Frisk og Bertina Rask. De er to frilans-klovner ved Norsk Klovnesentral og uten å kjenne hverandre kommer de for å gjøre et klovneshow. Underveis i forestillingen viser det seg at sentralen har gjort en dobbeltbooking og de må gjøre showet sammen. Noe ingen av dem liker.
– Etter hvert som showet tar form skjønner Hagbart og Bertina at de er ganske like og de liker hverandre bedre og bedre, sier Malin Østli Langseth som driver SuperSøndag.
Hun forteller at forestillingen inneholder sang, tradisjonell slapstick, trylling på klovnevis og den spektakulære idrettsgrenen lavdehopping.

Klovnene Hagbart Frisk og Bertina Rask besøkte i 2015 25 barnehager og Porsgrunn internasjonale teaterfestival. I våres ble den spilt hos mange barnehager og på forskjellige arrangementer i Telemark. Nå gleder de seg til å ta turen til Halden.
– Forestillingen varer en drøy halvtime og dette showet er for alle som er eller har vært barn. Klovnene er interaktive med barna og det er jo det som gjør at forestillingen blir ekstra levende, sier Malin.
Tradisjonen tro inviterer hun til et kreativt verksted etter forestillingen.
– Denne gangen skal vi male på steiner. Kanskje noen vil male en klovn på en stein?

Klovnene kommer til Supersøndag 2.oktober kl. 13.00 i Storgata 16 i gågata.
Billetter kan kjøpes her.

***

Vil du være med i trekningen om to billetter til forestillingen?
Fortell oss hvem du vil ha med deg!

Vi trekker en vinner førstkommende onsdag kl. 21.

Lykke til!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer