Klappet og klart for Den Store Kinodagen

Lørdag 5. november er det klart for årets utgave av Den Store Kinodagen. Da er det halv pris på alle kinobilletter, aktiviteter for store og små, eksklusive førpremierer, utvidet program og åpningstider med mer.

– For oss er dette et høydepunkt som vi alltid ser frem til. Dette er dagen da besøket er ekstra stort – og hvor det er ekstra mye som skjer. Vi setter kino ordentlig på dagsorden, sier kinosjef Clas Eriksen ved Halden kino.

Kinosjefen i Halden har stor tro på godt oppmøte på lørdagen, fra tidlig til sent.

– Vi satser på ekstra med gjester – samt underholdning og aktiviteter for store og små. Ja, vi ønsker å engasjere, sier han.

Mange populære filmer står på menyen på Den Store Kinodagen, blant dem er norske «Jentetur», «Black Adam», «Lille, ville krokodille», «Teddybjørnens Jul», «Smile», «Krigsseileren», «Olsenbanden – siste skrik», «Helt super» og mye mer.

– På lørdag har vi et ekstra godt og bredt repertoar av filmer. Her serveres underholdning i alle sjangre. Vi lover topp underholdning for enhver smak, sier Eriksen.

Samtlige av Nordisk Films kinoer satser på Den Store Kinodagen.

Det blir også aktiviteter og konkurranser for store og små igjennom hele dagen. Barnas Tattooshop, utdeling av pepperkaker med Klatremus, Filmquiz for barn og voksen.
Hovedpremien denne dagen: Vinn en hel kinosal til deg og dine venner.

Se også: DEN STORE KINODAGEN 2022 | NFkino

 

Kommentarer

kommentarer