Klang synger sommeren inn

Vokalgruppen Klang synger sommeren inn i Tune Rådhus i Sarpsborg søndag 3. juni.

Hvert år holder vokalgruppen Klang gratis julekonsert i Sarpsborg, og hver sommer holder de en fundraising-konsert til inntekt for juleshowet. Årets sommerkonsert går av stabelen den 3. juni i gamle Tune Rådhus i Sarpsborg.

-Vi fikk gamle Tune Rådhus som øvingslokale i vinter, forteller haldenser og Klang-korist Frøydis Brun, og ble så begeistret for stedet at vi bestemte oss for å ha konserten der. Det er plass til hundre personer, derfor kjører vi to konserter.

Konserten denne søndagen legges opp som en huskonsert. Mellom sangene vil dirigenten og koristene si noen ord om Klang og hva koret står for og holder på med. De vil blant annet fortelle om korets årlige sommer- og julekonserter i Ravneberget fengsel.

-Det blir på en måte en reise gjennom Klangs univers, forteller Frøydis.

Repertoaret vil være en lett blanding av 17-mai-sanger, romantiske bryllupssanger, svensktoppar og konfirmasjonssanger.

-Det blir lave skuldre, men god kvalitet, sier Frøydis.

Vokalgruppen Klang holder til i Sarpsborg, men hele seks haldendamer bidrar med sine sangstemmer i koret. Foruten Frøydis er haldendamene Elisabeth og Susanne Stenvard, Kjersti Håpnes og Marie Charlotte Johannessen med i koret. Dirigent er sarping Anne Borchgrevink, og hun arrangerer også alle korets sanger.

Noen av koristene i Klang. Foto: privat.

Klang synger sin sommerkonsert i Gamle Tune Rådhus klokken 16 og klokken 19 søndag 3. juni.

Følg Klang på Facebook.

Forsidefoto: Privat.

Kommentarer

kommentarer