– Kjøp gjerne ribba nå

På Bergstrøm kjøtt og delikatesse er juleproduksjonen godt i gang. Mange haldensere syns julepålegget smaker best nå, så det selges allerede godt med julepålegg som sylteflesk, sylte, lammerull og okserull.

Unni Trollnes på Bergstrøm kjøtt og delikatesse har allerede hatt noen hektiske uker, men hun vet at den mest intense perioden er de kommende ukene. Hun er veldig glad for at haldenserne vil handle pålegg og julemat hos dem.
– Mange liker å være tidlig ute, vi selger allerede nå mye av vår populære julefarse. Den er ferdig krydra og spedd, du steker den som den er. Vil du ha litt grovere kaker, anbefaler vi å kjøpe litt medisterdeig og blande inn, forteller hun. Råd og tips er det lett å få fra de ansatte på Bergstrøm.
– Vil du slippe stresset de siste dagene, så kjøper du ribba nå. Du kan salte og pepre, legge den i fryseren og så er den klar til bruk. Vi selger mest tynnribbe, men liker du litt magert kjøtt er familieribba et godt alternativ.

12303960_1000151083376074_2432792989049219931_o

Bergstrøm kjøtt og delikatesse tilbyr også melkefrie produkter. Onsdag 2.desember skal de lage melkefri julefarse, julepølse og sosisser.
– Det er viktig at folk husker at dette må bestilles. Fristen er tirsdag 1.desember kl 17, forteller Unni Trollnes. Hun minner om at det er mulig å stå på en mailingliste som gjør at man får beskjed når det lages melkefrie produkter.

De tar også i mot bestillinger på annen julemat. Bestillingene må være levert innen søndag 13.desember.
– Fristen er satt i såpass god tid før julaften fordi alle råvarer skal bestilles og vi lager alt for hånd. I pølsemakeriet er det 8-9 personer på jobb hver dag for å produsere fersk julemat, og de siste dagene før julaften går det nesten ”døgnet rundt” i produksjonen, sier Unni Trollnes.
Mangfoldet av produkter i disken er stort, her skal det være noe som de aller fleste kan fristes av.
– Mange har ventet på blodklubb og syltelabber, nå er det til salgs i butikken vår på Tista Senter. Vi har også nydelig pinnekjøtt fra Volda. Pinnekjøttet har vi kjøpt fra samme leverandør de siste seks årene, det er virkelig kvalitetsvarer.

11249030_997781263613056_9168182842116749800_n

Unni Trollnes vet at det er mange matentusiaster i Halden som ønsker å lage mye av julematen sin selv. Bergstrøm kjøtt og delikatesse kan selvfølgelig også hjelpe dem med råvarene.
– Vi selger både okseskinn, lammeskinn, buklist og kjøtt til produksjon. Det kan være lurt å bestille dette på forhånd. Vil du lage klubb, leverpostei eller annet snadder selger vi også blod, ister, spekk og lever, forteller hun.
Hun slår også et slag for hjemmelaga pølser.
– Har du lyst til å lage dine egne pølser kan du bestille naturtarm hos oss. Det er litt klin og jobb å lage pølser, men for en deilig følelse med alt som er hjemmelaget!

Viktige frister for bestilling hos Bergstrøm kjøtt og delikatesse:
1.desember kl 17 – Melkefri produkter
13.desember kl 17 – Julebestillinger

Artikkelen er betalt av Bergstrøm kjøtt og delikatesse.

Kommentarer

kommentarer