Kinky Way på Gleng

Lørdag kveld gjestet Haldenbandet Kinky Way Glenghuset i Sarpsborg.

Med var også Marit Trønnes med band, som varmet opp før Kinky Way entret scenen. Spillegleden er tydelig, musikken er fengende, og det er særdeles dyktige musikere som har funnet sammen i sin felles kjærlighet for The Kinks. Bandet spiller hverandre gode, er tydelig samstemte, utadvendte og sprudlende på scenen.

Kontakten med publikum er av ypperste klasse, og publikum synger med. Noen danser også! I 2018 er det ti år siden Halden-bandet Kinky Way ble stiftet, og i løpet av disse årene har bandet utviklet seg til å bli Norges kanskje mest kjente Kinks-tribute band, med anerkjennelse også internasjonalt.Kinky Way ble startet i 2008, og har siden spilt rundt omkring i Norge, Sverige og London.

I 2013 fikk KW en pris av den nordiske Kinks fanklubben, og ble kåret til skandinavias beste Kinks tributeband. Det store ensemblet med til sammen 13 musikere og vokalister spiller kun musikk av the Kinks og brødrene Ray og Dave Davies.

Det var stor stemning i Glenghuset og mange Haldensere hadde også tatt turen inn denne lørdagskvelden. Jeg tok en prat med en storfornøyd Magne Jensen etter konserten. Han kunne fortelle at de lenge har hatt et ønske om å spille i Sarpsborg. De har nå spilt i neste hele Østfold og til høsten er de klare for en stor konsert i Fredrikshalds teater her i Halden.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer