Kildebo Blomster flytter fra gågata

Nina Kildebo i Kildebo Blomster lukker i oktober dørene i gågata, og tar med seg blomster og ansatte til Fiskebrygga. Hun gleder seg til å designe en butikk helt fra starten.

Det er en entusiastisk og veldig fornøyd Nina Kildebo vi prater med. Hun er vant til å snakke med kunder om både smått og stort og nå klarer hun ikke å holde på ”hemmeligheten” lenger.
– Jeg har lett etter et nytt lokale lenge, og når vi fikk vite at OK Trykk kunne rydde plass til oss i sine lokaler kunne jeg ikke si nei til muligheten, forteller hun. Hun presiserer at OK Trykk lever videre i beste velgående og at det blir god plass til dem begge.

IMG_8825

Den siste tiden har hun blitt kontaktet av flere som har ønsket Kildebo Blomster hos seg, men det har vært noen viktige valg som måtte på plass. Parkering og tilgjengelighet er stikkord.
– Jeg var en av dem som kjempet for at politikerne skulle åpne gågata for trafikk. Det er vanskelig å drive uten nærhet til parkeringsplasser når kunder har dårlig tid, ikke ser oss når de er ute og kjører og opplever oss som lite tilgjengelige, forteller Kildebo. Hun er krystallklar på at politikernes nei til åpning av gågata er en direkte årsak til at hun nå flytter butikken til Fisketorget i stedet.
– Det er synd at politikerne ikke ser utfordringene med å drive i en gågate i 2015. På sydsiden fungerer det fint med biltrafikk, det kunne fungert like bra på nordsiden.

IMG_6299

Nina er ikke redd for utfordringer, og når hun nå skal bygge opp en helt ny butikk gleder hun seg til å la kreativiteten blomstre.
– Det er viktig for meg at folk skjønner at vi satser videre, at butikken går bra. Men på sikt tror jeg at det ville vært større utfordring å drive i gågata. Jeg satser fordi jeg ønsker å ha noe å selge når jeg gir meg om for eksempel ti år, avslutter Nina.

Butikken åpner i oktober så Kildebo Blomster går en hektisk og innholdsrik høst og førjulstid i møte.

Kommentarer

kommentarer