Karius og Baktus kommer på besøk!

Innlegget er en annonse fra

Søndag 31. mars kl. 13 kommer endelig tanntrollene «Karius og Baktus» til Brygga Kultursal.

Det er tydelig at forestillinger for de helt minste fremdeles er svært populære. Vi turnérer Østlandet med utsolgte forestillinger over alt, og snart kommer «Karius og Baktus» på besøk til Halden.

Forestillingen egner seg for barn fra 3 år og oppover, og er dermed en førstegangs-teateropplevelse for mange barn. Alle har hørt om de morsomme, men rampete smårollingene, derfor kan det være både fascinerende, spennende og skummelt å møte disse tanntrollene på ekte.

De aller modigste småbarna tør å gi Karius og Baktus en klem når de dukker opp i foajéen etter forestillingen, mens andre synes det er tryggest å holde fast i en bestemors hånd.

Det er 4 år siden Talina (Baktus) besøkte Halden med denne teaterversjonen sist, med stor suksess og utsolgt forestilling.

Selvom forestillingen ikke er lang i tid, er det en fullverdig teater-oppsetting i 4 akter.  Den inneholder både humor, dramatikk, musikk og følelser, og dermed er lengden perfekt for barnepublikummet. Også foreldre og besteforelder gleder seg over de lekne krumspringene til Karius og Baktus, for alle generasjoner har et forhold til boka ble skrevet i 1949 av Thorbjørn Egner.

Noen ganger blir barna så ivrige at de roper av full hals at tanntrollene må gjemme seg for tannbørsten. En gang var det sågar en liten pjokk som skrek at de måtte holde seg fast, så skulle han løpe og hente politi!

Når barna lever seg slik inn i forestillingen at den opplevels ekte, skaper det latter fra både store og små, men det betyr samtidig at hendelsen   begeistrer og oppfattes troverdig.

Forestillingen passer for barn i alle aldre. Karius og Baktus stiller til foto og signering for alle som ønsker, i foajeen etter forestillingen.

Få med deg denne populære forestillingen, og bli med når tanntrollene flytter inn i munnen til Jens.

I rollene:

Karius : Andreas Kjølberg

Baktus : Talina Hansen Skogseth

Forteller: Christer Andersen

Foto Trine Sirnes.

Tekst: Talina Hansen Skogseth

Del artikkelen:

Innlegget er en annonse fra

Kommentarer

kommentarer