Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Tur på Karl XIIs vei

2 september, 2018 kl. 10:00

Søndag 2.september arrangerer Tistedalen Friluftslag tur på en del av Karl XIIs vei. Dette skjer i samarbeid med Idd og Enningdalen Historielag, og siden det faller sammen med sensommerstevnet, vil turfølget ha «mål» på Gamle Prestebakke og sensommerstevnet. Da vil det være hyggelig om vi går inn på stevnet som en avslutning på turen!

Vandringen starter på Bråtane i Skauskroken, og derfra følger vi Karl XIIs vei til Prestebakke. Dette er vel 8 km og tar tre- fire timer med rast og info underveis. Det vil bli både kultur- og naturhistoriske opplysninger. Karl XIIs vei er samvittighetsfullt «pusset opp» av historielagets medlemmer. Det betyr at stiene er ryddet, det er nye skilter og merker langs «veien», det er lagt nye klopper og satt opp rasteplasser.

Stien er god å gå på, men ta på egnet skotøy for skogstur! Husk kaffen og matpakka!

Det er frammøte på parkeringsplassen på Halden videregående skole, avd Risum kl.10.00 eller på Prestebakke skole kl 10.30. Vi i TFL organiserer samkjøring og frakt til Skauskroken.

Turleder fra TFL er Ingrid Solheim, tlf 481 27 580. Hvem som blir med fra historielaget er ikke klart ennå, de fleste der er jo engasjert på sensommerstevnet!

Begge lag ønsker velkommen til tur på historiske «veier» i dette Karl XII-jubieumsåret!

Del artikkelen:

Detaljer

Dato:
2 september, 2018
Tid
10:00
Hendelse Kategorier:
,
Hjemmeside:
http://www.tfl.no/blog/post/130709/tur-pa-karl-xiis-vei?ispage=true