Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

THE SINATRA SONGBOOK (med Ove Alexander Billington som spesiell gjest)

10 januar kl. 22:00 - 23:59

275kr

The Sinatra Songbook er et hardtswingende jazzband med forkjærlighet til det beste av amerikansk underholdningsmusikk fra det forrige århundre.

Med crooneren Ingar Kristiansen i front er de kjent for å alltid levere utadvendte og inkluderende konserter som man blir i godt humør av.

Ensemblet er sterkt inspirert av de store jazzsangerne fra 40-, 50- og 60-tallet, som Sammy Davis jr., Billy Holiday, Bobby Darin, Sarah Vaughan, Mel Tormé, Ella Fitzgerald, Dean Martin, Nancy Wilson og selvfølgelig Francis Albert Sinatra. Men i stedet for å imitere har de tilpasset og arrangert om musikken til å få et mer jazzete og moderne uttrykk i egen stil. De har også skrevet egne låter som er tro mot tradisjonen.

The Sinatra Songbook har turnert landet på kryss og tvers en rekke ganger, hvor de har spilt på jazzklubber, i kulturhus og på festivaler. I tillegg har de hatt flere tv-opptredener, bl a en helaftens konsert med Kringkastingsorkesteret.

Bandet har sluppet tre kritikerroste album «The Sinatra Songbook», «Urban Breeze» og «Let There Be Love».

Konserten i Halden byr på en lokal stjerne på piano: Ove Alexander Billington. Han er kjent for de fleste haldensere og innehar chops og swing som få andre! Han har samarbeidet med The Sinatra Songbook tidligere, bl a på den anerkjente festivalen Jazz Jamboree i Warszawa.

Del artikkelen:

Detaljer

Dato:
10 januar
Tid
22:00 - 23:59
Kostnad:
275kr
Hendelse Kategorier:
,
Hendelse Tags:
,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1449288081901853/

Arrangør

Bryggerhuset
Telefon:
69 19 56 44
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/bryggerhusetsyd

Sted

Bryggerhuset
Storgt 2a
Halden, 1776
+ Google Map
Telefon:
69 19 56 44
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/bryggerhusetsyd